«Βράζουν» στον Παναιτωλικό με Κοτσάνη που… αγνόησε στο ΦΑ την γροθιά Παπαδόπουλου!

Στον Παναιτωλικό δεν είναι μόνο πυρ και μανία με την απαράδεκτη ενέργεια του Νίκου Παπαδόπουλου, αλλά και με τον διαιτητή Κοτσάνη που όπως προκύπτει από το Φύλλο Αγώνος… έκλεισε τα μάτια σε μια τόσο σοβαρή υπόθεση!

Τα όσα συνέβησαν στην ανάπαυλα της αναμέτρησης του «Γεντί Κουλέ», επισκίασαν σε μεγάλο βαθμό τα εντός του γηπέδου τεκταινόμενα, στον κυριακάτικο αγώνα του Παναιτωλικού με τον ΟΦΗ. Οπως καταγγέλθηκε από τα «καναρίνια» και δεν διαψεύστηκε από καμία εμπλεκόμενη πλευρά, o Παπαδόπουλος γρονθοκόπησε τότε τον Κουτσοσπύρο και μάλιστα, για αυτό ο κόουτς των κρητικών ζήτησε συγνώμη μετά το ματς. Το περιστατικό συνέβη στη φυσούνα λίγο πριν την έναρξη του δεύτερο μισού και σύμφωνα με τις μαρτυρίες ήταν παρόντες τόσο οι τέσσερις ρέφερι, όσο και οι αξιωματούχοι της αναμέτρησης.

Ομως στο Αγρίνιο έπεσαν… από τα σύννεφα, διαβάζοντας σήμερα το φύλλο αγώνος που συνέταξε ο διαιτητής Κοτσάνης, καθώς οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν πως ο 32χρονος δεν έκανε την παραμικρή αναφορά στο παραπάνω συμβάν. Σα να μην υπήρξε ποτέ! Η παραπάνω εξέλιξη έκανε τους «κυανοκίτρινους» να «βράζουν» μαζί του, πόσο μάλλον όταν υπάρχουν και πολλά παράπονα και από τις αποφάσεις τόσο εκείνου όσο και των βοηθών του. Κυρίως του κρητικού Σινιοράκη, με κορωνίδα όλων, την υπόδειξή του στη φάση του 70′, όπου ο Κυριακίδης αποβλήθηκε άδικα, διαμορφώθηκε το 2-0 και επί της ουσίας τελείωσε το ματς. Μάλιστα, όπως τονίζουν σχετικά, η συγκεκριμένη λανθασμένη απόφαση είναι ουσιαστικά τρεις ποινές σε μία!

Πιο συγκεκριμένα έμειναν άδικα με 10 για το υπόλοιπο της αναμέτρησης και με το σκορ στα «ρευστά» επίπεδα του 1-0 κατά τους, «έχασαν» χωρίς να κάνει κάτι μεπτό τον βασικό τους γκολκίπερ για ένα ματς (αυτό με την Ξάνθη που ακολουθεί) και δέχθηκαν γκολ με απευθείας εκτέλεση ενός φάουλ που δεν ήταν.

Πλέον τα «καναρίνια» είναι πυρ και μανία με τον ρέφερι από τη Δράμα – γίνεται λόγος για σωρεία εις βάρος τους λαθών κυρίως στον πειθαρχικό έλεγχο – αλλά στέκονται και καυτηριάζουν, κυρίως, τη μη καταγραφή στο φύλλο αγώνος ενός τόσο σοβαρού περιστατικού.

πηγή : gazzetta.gr