Ο Σπύρος Βελαέτης στο συνδυασμό του Ν. Καζαντζή

Πολλοί θα είναι οι «πρωτάρηδες» στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Νέοι άνθρωποι που αποφασίζουν για πρώτη φορά να εκτεθούν στην κρίση των συμπολιτών τους, με τη φιλοδοξία να βάλουν το δικό τους πετραδάκι στα αυτοδιοικητικά δρώμενα της περιοχής.

Μια τέτοια περίπτωση, που δεν περνά απαρατήρητη, είναι αυτή του Σπύρου Βελαέτη, που θα συμμετέχει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο του Νίκου Καζαντζή.

Ο Σπύρος Βελαέτης συντάσσεται στο πλευρό του Ν. Καζαντζή, γιατί πιστεύει και ο ίδιος πως όσοι αγαπάμε τον τόπο μας, πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, τις γνώσεις μας και την ενεργητικότητά μας προς όφελος των δημοτών πέρα από κομματικά στεγανά.

Ως νέος άνθρωπος, ο ίδιος, με όρεξη και διάθεση να προσφέρει στον τόπο του θέτει την υποψηφιότητα του στην κρίση των συμπολιτών του, προκειμένου να συμβάλλει στην προσπάθεια να γίνει το Αγρίνιο πόλη πρότυπο για το σήμερα και το αύριο όλων μας.

Ο Σπύρος Βελαέτης, 33 ετών, δραστηριοποιείται στο Αγρίνιο ως ελεύθερος επαγγελματίας, όντας ιδιοκτήτης εισαγωγικής εταιρείας ανταλλακτικών στον χώρο του αυτοκινήτου και συνιδιοκτήτης γυμναστηρίου,και είναι πατέρας δύο παιδιών.