Σταρακά με Παπαναστασίου, η ατάκα Τραπεζιώτη που ίσως αποδειχθεί προφητική…

Το αδιαχώρητο επικράτησε στην εκδήλωση της δημοτικής παράταξης «Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία» του Δημήτρη Τραπεζιώτη. Μάλιστα διέκρινε κανείς αρκετό ενθουσιασμό στα μέλη και τους φίλους της παράταξης ενόψει των δημοτικών εκλογών.

Ο Δ. Τραπεζιώτης στην ομιλία του -όπως αναμένονταν- άσκησε δρυμεία κριτική στη δημοτική αρχή του Γ. Παπαναστασίου, αλλά και στην υποψήφια δήμαρχο Χριστίνα Σταρακά. Μάλιστα την κατηγόρησε για το έκτρωμα της εθνικής οδού στην είσοδο του Αγρινίου, αλλά και για τον μη καθαρισμό των ρεμάτων στο Ζευγαράκι. Μάλιστα ο Δ. Τραπεζιώτης μας πρόσφερε και μια ωραία ατάκα. “Θα ήταν προτιμότερο να είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Παπαναστασίου και όχι υποψήφια Δήμαρχος” είπε χαρακτηριστικά.

Και αυτή η ατάκα του Δ. Τραπεζιώτη ίσως αποδειχθεί και προφητική… Αν -λέμε αν- εκλεγεί δήμαρχος ο Γ. Παπαναστασίου το πιθανότερο είναι η Χριστίνα Σταρακά να γίνει αντιδήμαρχος και να συγκυβερνήσει μαζί του λόγω απλής αναλογικής. Εξάλλου η «Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία» έχει καταφέρει να θέσει εκτός τον εαυτό της από την επόμενη μέρα χαρακτηρίζοντας τη δημοτική αρχή ως τη χειρότερη δημοτική αρχή ub urbe condita, που λέγανε και οι αρχαία ημών λατίνοι… Εκτός κι αν η «Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία» καταφέρει να κόψει πρώτη το νήμα της εκλογικής κούρσας. Οπότε, μαγκιά της!