Β. Μπρούμας: Δεν “αναβαθμίζεται” με τίποτα πλέον ο Παυσανίας Παπαγεωργίου

“Ο Παυσανίας Παπαγεωργίου δεν έχει κανένα κύρος, κανένα απολύτως ανάστημα, καμία βαρύτητα για να επηρεάσει οποιαδήποτε εξέλιξη στα σοβαρά και σημαντικά θέματα” αναφέρει ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσολογγίου Βασίλης Μπρούμας για τον Γενικό Γραμματέα του Υπ. Παιδείας. Μάλιστα ο επικεφαλής του συνδυασμού «Καθαρά Χέρια Ψηλά το Μέτωπο για τον Δήμο μας» προσθέτει πως “στην περίπτωση που υπάρξουν θετικές εξελίξεις για το ΤΕΙ και τις Πανεπιστημιακές Σχολές στο Μεσολόγγι, ο ίδιος δεν είναι δυνατόν πλέον να “αναβαθμιστεί” στη συνείδηση των δημοκρατικών και ελεύθερων δημοτών του Δήμου μας”.

Αναλυτικά:
Ο Γενικός Γραμματέας Νέας Γενιάς και Δια Βίου Μάθησης κ. Παυσανίας Παπαγεωργίου εμφανίζεται από τα μέσα ενημέρωσης να παλεύει με νύχια και με δόντια για την αναβάθμιση των Σχολών στο Μεσολόγγι.Φέρεται μάλιστα να έχει και την καλύτερη στρατηγική επ’ αυτού του ζητήματος καθώς και μεγάλη διαχειριστική και πολιτική ωριμότητα. Και πως όλα αυτά δυσκολεύουν τον αγώνα του για τη συγκρότηση ενός μετώπου για τις δημοτικές εκλογές.

Στο μεταξύ, όπως μας πληροφόρησε ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν σε ομιλία του στην Κερασούντα, ο κατ’ επανάληψη συνομιλητής του κ. Παυσανία Παπαγεωργίου και οικοδεσπότης του στις αμέτρητες επισκέψεις του ίδιου στην Αίγυπτο, Αλ Σίσι, ευθύνεται για την εκτέλεση εννέα μελών της Μουσουλμανικής Αδελφότητας την περασμένη εβδομάδα. Η Μουσουλμανική Αδελφότητα είναι το λαϊκό κίνημα της Αιγύπτου που αγωνίζεται για την αποκατάσταση της δημοκρατίας στη μεγάλη αυτή χώρα, για ελευθερία και πολιτικά δικαιώματα, με πολλά στελέχη του φυλακισμένα από το δικτατορικό καθεστώς Αλ Σίσι.

Ο κ. Παυσανίας Παπαγεωργίου δεν έχει κανένα κύρος, κανένα απολύτως ανάστημα, καμία βαρύτητα για να επηρεάσει οποιαδήποτε εξέλιξη στα σοβαρά και σημαντικά θέματα που αφορούν τον Δήμο μας. Πρώτο, λοιπόν, να μην αυταπατόμαστε και δεύτερον, ακόμη και στην περίπτωση που υπάρξουν θετικές εξελίξεις για το ΤΕΙ και τις Πανεπιστημιακές Σχολές στο Μεσολόγγι, ο ίδιος δεν είναι δυνατόν πλέον να “αναβαθμιστεί” στη συνείδηση των δημοκρατικών και ελεύθερων δημοτών του Δήμου μας, καθώς έχει επιδείξει κραυγαλέα έλλειψη επίγνωσης, απουσία συναίσθησης, πολιτικό κυνισμό και ανικανότητα.