Aπερίφραστη στήριξη από τη ΝΔ σε Παπαναστασίου – Μήνυμα σε “αντάρτες”

“Η ΝΔ ακόμη και όταν δεν διαγράφει, καταγράφει συμπεριφορές”
Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου συναντήθηκε με τον Γραμματέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΝΔ Νίκο Χαρδαλιά στο πλαίσιο επίσκεψής του στο Αγρίνιο. Ο Ν. Χαρδαλιάς επισκέπτεται την περιοχή καθώς παρέστη στη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Συνέλευσης της ΝΔ με βασικό θέμα τις περιφερειακές εκλογές και τη στήριξη στον εκλεκτό της ΝΔ για τη Δυτική Ελλάδα Νεκτάριο Φαρμάκη.

Ο κ. Χαρδαλιάς στις δηλώσεις του υπογράμμισε πως η ΝΔ απερίφραστα στηρίζει τον Γιώργο Παπαναστασίου στις επερχόμενες εκλογές και χαρακτήρισε εξαιρετική τη δουλειά που έχει κάνει πως και πρέπει να συνεχίσει και να ολοκληρώσει το έργο του. Ωστόσο ο Ν. Χαρδαλιάς έστειλε μήνυμα σε κάθε “αντάρτη”, όχι μόνο στο δήμο Αγρινίου, σημειώνοντας με νόημα ότι “η ΝΔ ακόμη και όταν δεν διαγράφει, καταγράφει συμπεριφορές”. H ΝΔ διευκρίνισε στη συνέχεια σε δήμους όπου δεν έχει δώσει ξεκάθαρη στήριξη, αναγνωρίζει το δικαίωμα του καθενός να δώσει τον αγώνα του, πρόσθεσε όμως “πως συμπεριφορές που δεν συνάδουν με την ιδιότητα κάποιων ως μέλη της ΝΔ δεν είναι αποδεκτές, ούτε ανεκτές”.

“Η ΝΔ είναι κόμμα αρχών και αξιών και τα στελέχη της τα χαρακτηρίζουν το ήθος, η ψυχραιμία και η νηφαλιότητα. 44 χρόνια υπάρχει ένα αξιακό σύστημα που όσοι θέλουν να είναι μέλη της ΝΔ πρέπει να το ακολουθήσουν. Εμείς λέμε να δώσουν όλοι τον αγώνα τους με ηρεμία με νηφαλιότητα, με στοχοπροσήλωση στο δεύτερο γύρο, όπου οι δυνάμες που έχουν φιλελεύθερο πρόσημο θα πρέπει να συνεργαστούν και προφανώς στηρίζοντας τις μεγάλες μας επιλογές στις περιφέρειες” είπε στη συνέχεια ο Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΝΔ Νίκος Χαρδαλιάς. Κατέληξε δε λέγοντας χαρακτηριστικά: “Το να είσαι μέλος της ΝΔ, να επιλέγεις κάτι διαφορετικό, αλλά ταυτόχρονα στην τελική γραμμή να διαφοροποιείσαι από τη ΝΔ, προφανώς δεν θα κάνουμε τίποτα περισσότερο από ό,τι θα έχουν κάνει οι ίδιοι, θα έχουν θέσει δηλαδή εαυτόν εκτός ΝΔ”.

Ο Γ. Παπαναστασίου ενημέρωσε τον κ. Χαρδαλιά για ζητήματα που αφορούν στο Δήμο Αγρινίου αλλά και τις επερχόμενες εκλογές. «Υποδέχομαι στο Αγρίνιο έναν έμπειρο και πολυνίκη αυτοδιοικητικό, επί σειρά ετών Δήμαρχο Βύρωνα. Ο Νίκος Χαρδαλιάς με τη σημερινή του ιδιότητα είναι πάντα αρωγός και συμπαραστάτης μας σε όλα τα ζητήματα που αφορούν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση» ανέφερε χαρακτηριστικά οι δήμαρχος Αγρινίου.

Αναλυτικά στο βίντεο όσα δήλωσε ο Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΝΔ

Χαρδαλιάς