Mε τρεις απουσίες και δύο επιστροφές ο Παναιτωλικός στην Τρίπολη

Να πετύχει την τέταρτη του νίκη μακριά από την έδρα του, θα προσπαθήσει στο εκτός έδρας ματς της 23ης αγωνιστικής κόντρα στον Αστέρα ο Παναιτωλικός.

Ωστόσο το έργο των «καναρινιών», μόνο εύκολο δεν είναι καθώς πέρα του ότι θα κληθούν να αντιμετωπίσουν μία ομάδα η οποία καίγεται για βαθμούς, θα αγωνιστούν με αγωνιστικά προβλήματα απέναντι στους Αρκάδες.Πιο συγκεκριμένα ο Τραϊανός Δέλλας δεν μπορεί να υπολογίζει για την εν λόγω αναμέτρηση, στις υπηρεσίες των Ντίας, Κυριακίδη, Λιάβα, Τσοκάνη και Μανά.Ο πρώτος είναι τιμωρημένος, οι άλλοι δύο δεν έχουν ξεπεράσει πλήρως του τραυματισμούς τους, όπως και οι δύο τελευταίοι που έμειναν εκτός λόγω τραυματισμών. Αντίθετα στην διάθεση του προπονητή τους τέθηκαν οι Μαρινάκης και Μαλής, οι οποίοι ξεπέρασαν την ίωση και τον τραυματισμό που τους ταλαιπωρούσαν.

Μετά το τέλος του προγράμματος έγινε γνωστή η αποστολή, η οποία θα ταξιδέψει στην Τρίπολη. Αυτή αποτελείται από τους: Γιαννακόπουλο, Θεοδωρόπουλο, Μάζουρεκ, Ουίλιαν, Παρρά, Μιχάι, Μοράρ, Μαλή, Γιαννιώτη Δ., Μαρινάκη, Τσιγγάρα, Άργκους, Πάουλο, Γκούγκα, Βασιλούδης, Λουσέρο, Αμαράλ, Μπαΐροβιτς και Μπελεβώνη.