Επτά δημοτικοί σύμβουλοι συνεχίζουν στο πλευρό του Σπύρου Κωνσταντάρα

Eπτά εν ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι Θέρμου θα είναι εκ νέου υποψήφιοι στο συνδυασμό “Πολίτες σε Δράση” του δημάρχου Σπύρου Κωνσταντάρα.

Η ανακοίνωσή τους:

Ανακοινώνουμε στους συμπολίτες μας, ότι συνεχίζουμε με αγωνιστικό πνεύμα την προσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων του Δήμου Θέρμου. Δηλώνουμε παρόντες στον νέο προσκλητήριο του Δημάρχου Θέρμου Σπύρου Κωνσταντάρα με το συνδυασμό «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ» για τις δημοτικές εκλογές του 2019.
Το έργο μας ως δημοτικοί σύμβουλοι είναι μετρήσιμο και είναι βέβαιο ότι η επόμενη τετραετία θα αποτελεί χρόνο υλοποίησης των όσων σχεδιάσαμε και συνεχίσαμε αλλά και όσων εμπνευστήκαμε για την καλυτέρευση της ζωής των συμπολιτών μας και την ανάπτυξη του τόπου μας . Ολοι εμείς μαζί με τους νέους υποψηφίους θα δώσουμε τη μάχη της συναίνεσης, του προγραμματικού λόγου, ώστε νικητές να είναι ο δήμος και ο θεσμός της αυτοδιοίκησης.

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ (Κουκούλιας ) Κωνσταντίνος του Φωκίωνος
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αετόπετρα. Κατοικεί μόνιμα στο Θέρμο και είναι Εργολάβος Οικοδομών και Δημοσίων Έργων. Είναι παντρεμένος με την Φωτεινή Τσόλκα από το Αργυρό Πηγάδι, με την οποία απέκτησε τέσσερα παιδιά. Διετέλεσε Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Θέρμου επί τρείς συναπτές θητείες. Εξελέγη δημοτικός σύμβουλος για πρώτη φορά το 2014 και είναι αντιδήμαρχος.

ΒΑΛΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
Γεννήθηκε στο Θέρμο το 1989 όπου και διαμένει. Κατάγεται από πολύτεκνη οικογένεια. Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Θέρμου. Είναι αυτοκινητιστής και εργάζεται ως οδηγός της ΚΤΕΛ Α.Ε Αιτωλ/νιας. Είναι παντρεμένος με την Μαρούση Πουλή και έχουν ένα γιο. Διετέλεσε αντιδήμαρχος και σήμερα είναι μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου και εντεταλμένος σύμβουλος πολιτικής προστασίας.

ΓΛΑΒΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Γεννήθηκε στην Ανάληψη το 1970 όπου και διαμένει μόνιμα .Εργάζεται ως διοικητικός υπάλληλος στον Τ.Ο.Ε.Β. Αβαρίκου- Ανάληψης. Είναι παντρεμένος με την Δήμητρα Καραδήμα και έχουν ένα γιο . Εξελέγη δημοτικός σύμβουλος για πρώτη φορά το 2014, διετέλεσε αντιδήμαρχος , είναι μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου και Πρόεδρος του Ο.Κ.Π.Α.Π.ΔΗ.Θ.

Καλημέρη Ιωάννα του Γεωργίου
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Θέρμο. Σπούδασε δημοσιογραφία και είναι υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων σε επιχειρηματικό Όμιλο. Ζει μόνιμα στο Θέρμο και είναι μητέρα ενός αγοριού . Διετέλεσε γραμματέας του Δ.Σ και αντιδήμαρχος. Δραστηριοποιείται σε τομείς που αφορούν την πρόνοια, την αλληλεγγύη, τον πολιτισμό, τις ανθρώπινες σχέσεις και το περιβάλλον. Είναι εντεταλμένη σύμβουλος για την τουριστική προβολή , τις ιαματικές πηγές και υπεύθυνη των κοινωνικών δομών του δήμου για τις ευπαθείς ομάδες.

Καλογερής Παναγιώτης του Ευαγγέλου
Γεννήθηκε το 1946 στον Πόρο Ριγανίου. Το 1953 ο πατέρας του μετακόμισε στην Ανάληψη όπου και κατοικεί. Ήταν υπάλληλος στον ΟΑΣΑ ΕΘΕΛ Αθήνας επί 33 χρόνια. Συνταξιοδοτήθηκε το 2006 και εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Ανάληψη. Ασχολήθηκε με τα κοινά του χωριού του και εκλέχθηκε Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου. Αγωνίστηκε για την λύση των προβλημάτων του χωριού του. Είναι παντρεμένος με τη Βιργινία Δρόσου και έχουν δυο παιδιά. Διετέλεσε αντιδήμαρχος και είναι μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου .

Κότσαλος Κωνσταντίνος του Νικολάου
Γεννήθηκε στο Θέρμο το 1957. Τελείωσε το Λύκειο στο Θέρμο και το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης (Τμήμα Στελεχών Επιχειρήσεων). Διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου την περίοδο 1990-94. Εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος 2002-2014. Είναι επαγγελματίας (έμπορος-ηλεκτρολόγος) και διατηρεί κατάστημα ηλεκτρικών ειδών στο Θέρμο. Είναι παντρεμένος με την Αγλαΐα Κιτσοπούλου και έχουν δύο παιδιά. Είναι μέλος της Οικονομικής Επιτροπής και αντιδήμαρχος του δήμου.

Κωστακόπουλος Νικόλαος του Σωτηρίου
Η δραστηριοποίησή του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι συνεχής από το 1990 έως σήμερα, αρχικά ως Κοινοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Κοινότητας Κοκκινόβρυσης και στη συνέχεια ως Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Θέρμου, όπου εκλέγεται από το 1998. Έχει διατελέσει Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και Αντιδήμαρχος. Είναι Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Διαδημοτικής Αναπτυξιακής Εταιρίας «ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ ΑΕ». Πρωτοστατεί σε πρωτοβουλίες για την ανάπτυξη της περιοχής αναφοράς των φορέων που εκπροσωπεί. Είναι εντεταλμένος σύμβουλος μελετών και αξιοποίησης ευρωπαϊκών προγραμμάτων.