Μεγάλη ανταπόκριση στη συγκέντρωση τροφίμων και φαρμάκων στο Αγρίνιο

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση μικρών και μεγάλων στην πρόσκληση της «Δομής Παροχής Βασικών Αγαθών Αγρινίου: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Παροχή Συσσιτίου, Κοινωνικό Φαρμακείο» του Δήμου Αγρινίου για συγκέντρωση τροφίμων και φαρμάκων.

Συγκεκριμένα, η δράση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 και τη Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019 στο Δημοτικό Κινηματογράφο «ΑΝΕΣΙΣ» με αφορμή τη δωρεάν προβολή της ταινίας Ράλφ εναντίον Ίντερνετ – Ralph Breaks the Internet.

Την προηγούμενη Κυριακή μικρά παιδιά συνοδευόμενα από τους γονείς τους και τη Δευτέρα από τους δασκάλους τους μετέφεραν ένα ελπιδοφόρο μήνυμα ανθρωπιάς και κοινωνικής αλληλεγγύης στηρίζοντας με τη συνεισφορά τους το έργο των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Αγρινίου.

Καθημερινά η Δομή Παροχής Συσσίτιο του Δήμου Αγρινίου προσφέρει σε 83 συμπολίτες μας το μεσημεριανό τους γεύμα ενώ σε μηνιαία βάση οικογένειες λαμβάνουν είδη πρώτης ανάγκης από το Κοινωνικό Παντοπωλείο. Αντίστοιχα συμπολίτες μας που αδυνατούν να ανταποκριθούν στην αγορά των απαραίτητων για την υγεία τους φαρμάκων υποστηρίζονται από το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Αγρινίου.

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας Αγρινίου και η Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους εκείνους, μικρούς και μεγάλους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, τα Δημοτικά Σχολεία, τα Νηπιαγωγεία, το 1ο και το 2ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Αγρινίου καθώς επίσης και το προσωπικό του Κινηματογράφου «Άνεσης» για την εγκάρδια φιλοξενία.
Όλοι μαζί στέλνουμε ένα μήνυμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Ανθρωπιάς!