Ξέσπασε ο Παναιτωλικός και σκόρπισε στους πέντε ανέμους τον Πανιώνιο

Ξέσπασε ο Παναιτωλικός μετά την ντροπιαστική εμφάνισή του στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα και σήμερα στο Αγρίνιο σκόρπισε στην κυριολεξία στους πέντε ανέμους τον Πανιώνιο, φιλοδωρώντας τον με πέντε γκολ! Αυτή μάλιστα είναι η μεγαλύτερη νίκη του Παναιτωλικού στην ιστορία του στη μεγάλη κατηγορία. Δύο γκολ για τον Παναιτωλικό από τον Μάζουρεκ που έφτασε τα επτά στο πρωτάθλημα και από ένα για τους Άργκους, Μπάιροβιτς και Γουίλιαν. Τρεις ασίστ από τον Μανά.

Το ματς άρχισε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τον Παναιτωλικό αφού μόλις στο 6’ ο Άργκους έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Με τη συμπλήρωση 20’ ο Μπαϊροβιτς μετά από ωραία ενέργεια του Μανά έγραψε το 2-0, ενώ λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους ο Μάζουρεκ με υπέροχη κεφαλιά… λόμπα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 του ημιχρόνου.

Ο καταιγιστικός Παναιτωλικός συνέχισε στο ίδιο μοτίβο και στην επανάληψη. Στο 49’ ο Μανά γύρισε στην περιοχή, ο Σταυρόπουλος γλίστρησε και έδωσε την ευκαιρία στον Μάζουρεκ να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Η αποβολή του Κότσιτς στο 59’ με δεύτερη κίτρινη για μαρκάρισμα στον Μαρινάκη, έβαλε τους «κυανέρυθρους» σε ακόμα πιο δύσκολη θέση. Στο 72’ ο Γουίλιαν έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, διαμορφώνοντας το τελικό 5-0, που αποτελεί την πιο ευρεία νίκη της ομάδας του Αγρινίου στην πρώτη κατηγορία.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Γιαννακόπουλος, Μαρινάκης, Μιχάι, Άργκους, Αμαράλ, Τσιγγάρας (73′ Γκούγκα), Ντίας, Μάζουρεκ (75′ Βασιλούδης), Μανά, Ουίλιαν, Μπαΐροβιτς (62′ Πάουλο).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Άκης Μάντζιος): Μανοΐλοβιτς (53′ Μαλέρμπ), Παπαγεωργίου, Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος (52′ Μπανανά), Κότσιτς, Κόρμπος, Μαξίμοβιτς, Άρτσε (66′ Ρέντζας), Μανθάτης, Μπουμάλ, Ντουρμισάι.