Στη Νότια Κορέα ο Ουίλιαν!

Η ομάδα της Νοτίου Κορέας έκανε πρόταση για τον Βραζιλιάνο ακραίο του Παναιτωλικού, τα «καναρίνια» την αποδέχθηκαν και ο 25χρονος θα συνεχίσει στην Ασία.

Ο Παναιτωλικός θα βάλει στο ταμείο του ένα σεβαστό ποσό, ενώ σε αγωνιστικό επίπεδο το πλήγμα δεν θα είναι μεγάλο, αφού ο 25χρονος θα «χάσει» μόνο τέσσερα ματς, αφού λόγο καρτών δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στις αναμετρήσεις με ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Η ανακοίνωση των «κυανοκίτρινων» ανέφερε πως «ανακοινώνεται η παραχώρηση του ποδοσφαιριστή μας Ουίλιαν Μπαρμπόσα στην F.C. Gwangju, ομάδα της Ν. Κορέας. Θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε για την προσφορά του στον Παναιτωλικό και να ευχηθούμε κάθε επαγγελματική και προσωπική επιτυχία».

Ο Βραζιλιάνος μέσω της επίσημης ιστοσελίδας, αποχαιρέτησε όλους στο Αγρίνιο. «Θέλω να ευχαριστήσω τον Παναιτωλικό για την ευκαιρία που μου έδωσε να φορέσω τη φανέλα του. Ευχαριστώ για τον σεβασμό που μου έδειξε όχι μόνο ως ποδοσφαιριστή αλλά και ως άνθρωπο. Όλοι ήταν δίπλα μου στις καλές και στις άσχημες στιγμές. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους της ομάδας και ιδιαίτερα τεχνικό διευθυντή Μάκη Μπελεβώνη και τον πρόεδρο Γεράσιμο Μπελεβώνη, που ήταν κοντά μου σε ότι χρειάστηκα. Όπου και να είμαι θα παρακολουθώ τον Παναιτωλικό, γιατί το διάστημα που πέρασα με έκανε να αγαπήσω αυτή την ομάδα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την οικογένεια του Παναιτωλικού και τον κόσμο του. Εύχομαι να ζήσουν μεγάλες επιτυχίες», ανέφερε σχετικά.