1,2 εκατ. ευρώ για την αναβάθμιση 19 Παιδικών Σταθμών στο δήμο Αγρινίου

Την αναβάθμιση 19 Δημοτικών Παιδικών Σταθμών εξασφάλισε ο Δήμος Αγρινίου μετά την ένταξη στο έργο «Κτιριακή βελτίωση – Αναβάθμιση Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Δ. Αγρίνιου» συνολικού προϋπολογισμού 1.220.000,00€.

Η απόφαση ένταξης της πρότασης χρηματοδότησης υπεγράφη στις 8 Μαρτίου 2019 και αφορά την πρόσκληση του Υπουργείου Εσωτερικών για την : «Επιχορήγηση των Δήμων και των Νομικών Προσώπων για προσαρμογή λειτουργούντων δημοτικών βρεφικών, παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών στις προδιαγραφές του νέου θεσμικού πλαισίου αδειοδότησης σύμφωνα με τις διατάξεις του π.δ. 99/2017». Το έργο αφορά 19 παιδικούς σταθμούς και η χρηματοδότησή τους αγγίζει το ποσό του 1.220.000,00€ εκ των οποίων ποσό ύψους 220.000,00€ προέρχεται από ίδιους πόρους.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος της ΚΟΙΠΑ Γιάννης Βασιλείου: «Η ασφάλεια και η ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών στα παιδιά των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών αποτελεί πρώτο μας μέλημα. Καταφέραμε να εξασφαλίσουμε την χρηματοδότηση για να καλύψουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερες ανάγκες. Θέλω να ευχαριστήσω τα στελέχη τη υπηρεσίας καθώς και την Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αγρινίου για τη συνεργασία».