Αποσύρει την υποψηφιότητά του ο Δ. Τραπεζιώτης – Μένει χωρίς υποψήφιο ο ΣΥΡΙΖΑ;

Την απόσυρση της υποψηφιότητάς του από την κούρσα για τη δημαρχία του Αγρινίου αναμένεται να ανακοινώσει τις επόμενες ώρες ο Δημήτρης Τραπεζιώτης.

Ο ίδιος αναμένεται να εξηγήσει τους λόγους της αποχώρησής του, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του ΑγρίνιοCulture.gr, αν και το ψηφοδέλτιό του ήταν σε μεγάλο βαθμό έτοιμο, ο Δ. Τραπεζιώτης αποφάσισε να αποχωρήσει βλέποντας ορισμένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με ρόλο στην κομματική οργάνωση να υποσκάπτουν τη δυναμική του συνδυασμού στηρίζοντας άλλες υποψηφιότητες για το δήμο Αγρινίου. Ο Δ. Τραπεζιώτης φέρεται να διαπίστωσε πως η στήριξη κάποιων κομματικών παραγόντων ήταν στα λόγια και όχι στην πράξη. Η έμπρακτη στήριξή τους πήγαινε το τελευταίο διάστημα σε άλλο ψηφοδέλτιο της κεντροαριστεράς. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, όπως λένε πολλοί, είναι το γεγονός ότι μέχρι πρότινος συνεργάτης βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε στο ψηφοδέλτιο της Χρ. Σταρακά, ενώ άλλο στέλεχος του κομματικού μηχανισμού που πρόσφατα μπήκε στις τάξεις του κόμματος διέρρεε σε ΜΜΕ το προηγούμενο διάστημα πως ο Δ. Τραπεζιώτης θα μετακομίσει στο ψηφοδέλτιο Κατσιφάρα.

Πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ πιθανό να μην έχει δική του υποψηφιότητα στο μεγαλύτερο δήμο της Αιτωλοακαρνανίας. Πληροφορίες λένε πως θα γίνουν συζητήσεις με άλλα πρόσωπα, όπως ο Στ. Καμμένος και ο Λ. Διονυσόπουλος, προκειμένου να βρεθεί άλλος επικεφαλής. Υπάρχει σε πολλούς η σκέψη να είναι υποψήφιος ο υποδιοικητής της 6ης ΥΠΕ Μίλτος Ζαμπάρας, ωστόσο ο ίδιος φαίνεται πως επί τους παρόντος δεν έλκεται από μια τέτοια ιδέα.