Πάει για ρεκόρ σε νίκες και επίθεση ο Παναιτωλικός

Ο Παναιτωλικός κόντρα στον Πανιώνιο πέτυχε την ευρύτερη νίκη στην ιστορία του στη μεγάλη κατηγορία και πάει και για άλλα ρεκόρ.

Αναλυτικά το κείμενο από το σάιτ της Super League:

Ο Παναιτωλικός επικράτησε με 5-0 επί του Πανιωνίου, τριάμισι χρόνια μετά από την ήττα του από την ομάδα της Νέας Σμύρνης στο ίδιο γήπεδο με 5-1!

Για τον Παναιτωλικό είναι η ευρύτερη νίκη στην ιστορία του στη μεγάλη κατηγορία. Είχε πετύχει άλλες δύο φορές πέντε γκολ, αλλά με σκορ 5-1 και 5-2. Ποτέ άλλοτε δεν είχε κερδίσει αγώνα στην κατηγορία με πέντε γκολ διαφορά. Το 5-2 είναι το 2014 με την Ξάνθη στο Αγρίνιο, ενώ το 5-1 είναι τον Απρίλιο του 2012 με τον Άρη. Οπότε είναι η πρώτη φορά που πετυχαίνει πέντε γκολ εναντίον αθηναϊκής ομάδας.

Πάει για ρεκόρ σε νίκες και επίθεση!

Ήταν ή ένατη νίκη του Παναιτωλικού στο φετινό πρωτάθλημα και ισοφάρισε το ρεκόρ του σε σεζόν με 30 αγωνιστικές. Βέβαια το απόλυτο ρεκόρ του είναι οι 14 νίκες της περιόδου 2014-15, αλλά σε 34 αγωνιστικές και με δύο από αυτές “στα χαρτιά”.

Παράλληλα ο Παναιτωλικός με τα 31 γκολ που έχει πετύχει, ήδη έχει ισοφαρίσει το ρεκόρ επίθεσης σε μια σεζόν των 30 αγωνιστικών αν και ακόμα έχει έξι αγώνες! Έχει απόλυτο ρεκόρ τα 41 γκολ, αλλά τα έβαλε το 2014-15 σε 34 αγώνες και τα έξι γκολ είναι με μηδενισμούς. Ωστόσο αν πετύχει 11 γκολ στα έξι παιχνίδια που απομένουν θα το καταρρίψει και αυτό.

Μάζουρεκ ο πέμπτος

Ο Φράνκο Εντουάρντο Μάζουρεκ πέτυχε δύο γκολ και έγινε ο πέμπτος παίκτης στην ιστορία του Παναιτωλικού στη Super League Σουρωτή, με διψήφιο αριθμό γκολ.
1. Ανρί Καμαρά 16
2. Βλαντ Μοράρ 15
3. Μάρκο Μαρκόφσκι 14
4. Λούκας Βιγαφάνιες 11
5. Φράνκο Μάζουρεκ 10