Λύγισε από το διαφαινόμενο πρωταθλητή ΠΑΟΚ ο Παναιτωλικός

Την ήττα με 2-1 γνώρισε απόψε ο Παναιτωλικός στο Αγρίνιο από τον σχεδόν βέβαιο φετινό πρωταθλητή ΠΑΟΚ. Το γκολ του Μπαΐροβιτς στο 55′ αφύπνισε τον ΠΑΟΚ, ο οποίος με εντυπωσιακή ανατροπή σε τρία λεπτά (64′-67′), καθοδηγούμενος από τον αρχηγό και σκόρερ τρομερού γκολ ισοφάρισης, Βιεϊρίνια έφτασε σε νίκη τίτλου με 2-1 στο Αγρίνιο απέναντι στον φορμαρισμένο Παναιτωλικό.

Ο αγώνας στο Αγρίνιο πήγαινε το λιγότερο στραβά για τον ΠΑΟΚ και ιδανικά για τον Παναιτωλικό, με τα… καναρίνια να ανοίγουν το σκορ με τον Μπαΐροβιτς στο 55′. Μέχρι τότε οι Θεσσαλονικείς όχι απλά δεν είχαν κάνει απολύτως τίποτα, αλλά δεν είχαν ούτε ένα σουτ προς την εστία του Γιαννακόπουλου, σε μια από τις χειρότερες φετινές τους εμφανίσεις. Το γκολ όμως των γηπεδούχων ήταν σαν να τους «ξύπνησε» και αυτό το ξύπνημα έδειξε σε όλους γιατί αυτή η ομάδα δεν έχει χάσει ως τώρα στο πρωτάθλημα.

Μέσα σε τρία λεπτά (64′ και 67′) οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου έκαναν την μεγάλη ανατροπή με απίστευτο γκολ του Βιεϊρίνια και κεφαλιά του Μάτος, επικράτησαν με 2-1 και συνέχισαν την επέλασή τους στο φετινό πρωτάθλημα. Μια επέλαση που τους φέρνει στους 67 βαθμούς με 23 νίκες και 2 ισοπαλίες, τους διατηρεί αήττητους και τεράστιο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Από την άλλη ο Παναιτωλικός στάθηκε εξαιρετικά, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει κάτι στο ματς αυτό. Οι Αγρινιώτες πάλεψαν και με το παραπάνω. Είδαν στο πρώτο ημίχρονο τον Πασχαλάκη να τους παίρνει την μπουκιά από το στόμα, κατάφεραν να προηγηθούν με τον Μπαΐροβιτς και συνολικά να κρατήσουν σε ένα ολόκληρο ημίχρονο μακριά από την εστία τους τον ΠΑΟΚ.

Παναιτωλικός: Γιαννακόπουλος, Μαλής, Μάρκος Πάουλο (81΄Γκούκα), Μιχάι, Μάζουρεκ, Αμαράλ, Τσιγγάρας, (70΄ Λουσέρο) Μπάιροβιτς, Μαρινάκης, Μανά, Ντίας (74΄ Τσοκάνης)

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιειρίνια, Ολιβέιρα (77΄ Μίσιτς), Σάχοφ, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά (87΄ Ενρίκε), Λημνιός (59΄ Σβιντέρσκι) Άκπομ