Το επόμενο βήμα του Μάζουρεκ

H διαφορά για το νέο συμβόλαιο με τον Παναιτωλικό και το (εκτός Αγρινίου) μέλλον του Αργεντινού επιθετικού.
Ο Φράνκο Μάζουρεκ έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στην εμφατική νίκη (5-0) του Παναιτωλικού επί του Πανιωνίου, σημειώνοντας δύο γκολ και βγάζοντας μία ασίστ. Κι αυτή η σούπερ εμφάνιση, ήρθε σε ένα πολύ καλό τάιμινγκ για τον 25χρονο ποδοσφαιριστή.

Το συμβόλαιό του λήγει στο τέλος της σεζόν και υπάρχουν ομάδες που παρακολουθούν με ενδιαφέρον τα έργα και τις ημέρες του με τη φανέλα των «καναρινιών».Ο Μάζουρεκ δεν είναι ένας απλός παίκτης του Παναιτωλικού. Από τα πόδια του Αργεντινού μεσοεπιθετικού, εξαρτάται κατά ένα μεγάλο ποσοστό η λειτουργία της αγρινιώτικης ομάδας στο μεσοεπιθετικό κομμάτι κι είναι αυτό που λέμε ο παίκτης – «βαρόμετρο». Ο Μάζουρεκ διανύει το δεύτερο χρόνο της θητείας του στον Παναιτωλικό.

Αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια τόσο στα «φτερά», όσο και στον άξονα και αποτελεί μόνιμη πηγή κινδύνων για όλες τις αντίπαλες άμυνες. Πέρυσι έγραψε στο κοντέρ 30 συμμετοχές και 4 γκολ, ενώ φέτος μετράει 7 γκολ σε 23 παιχνίδια. Οι εμφανίσεις του έχουν αρχίσει να κεντρίζουν το ενδιαφέρον κι άλλων ομάδων που εκτός από τα κατορθώματά του στο Αγρίνιο, έχουν υπόψιν τους πως βρίσκεται και στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τα «καναρίνια».

Οι συζητήσεις με τον Παναιτωλικό για την πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του έδειξαν πως μεταξύ των δύο πλευρών υπάρχει μια σημαντική διαφορά για την κοινή πορεία τους και τα επόμενα χρόνια.Και συν τοις άλλοις, ο Μάζουρεκ θεωρεί πως έπειτα από δύο χρόνια θητείας στο Αγρίνιο, έφτασε η ώρα να κάνει το επόμενο βήμα της καριέρας του και να μεταπηδήσει σε έναν σύλλογο με πιο «βαριά» φανέλα και υψηλότερους στόχους.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ – ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» – ΣΤΗΛΗ: «Ο ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ»