Ομόφωνο ψήφισμα για την παραμονή του ΤΕΙ στη Ναύπακτο

Ομόφωνο ψήφισμα έξι σημείων ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ναυπακτίας που συγκλήθηκε εκτάκτως σήμερα Κυριακή 24 Μαρτίου, με μοναδικό θέμα συζήτησης την παραμονή του Τμήματος ΤΕΙ της Ναυπάκτου, στη Ναύπακτο.

Σε αυτό το δημοτικό συμβούλιο εκφράζει την αντίθεσή του στην πρόταση του υπουργού παιδείας να καταργήσει το Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας που στεγάζεται στο Αντίρριο, ενώ παράλληλα στηρίζεται “το αίτημα για ίδρυση πανεπιστημίου στην Αιτωλοακαρνανία”

Αναφέρεται στο ψήφισμα του Δήμου Ναυπακτίας:
Το δημοτικό συμβούλιο εκφράζει την αντίθεσή του στην πρόταση του υπουργού παιδείας να καταργήσει το Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας που στεγάζεται στο Αντίρριο.
Το Τμήμα θεωρείται από τα πλέον επιτυχημένα και κατά συνέπεια η κατάργησή του και η μετακίνησή του δεν εξυπηρετεί εκπαιδευτικούς σκοπούς
Στηρίζουμε το αίτημα για ίδρυση πανεπιστημίου στην Αιτωλοακαρνανία
Να ληφθούν μέτρα για τη δημιουργία μόνιμων εγκαταστάσεων στη Ναύπακτο
Ο δήμος και η επιτροπή για το ΤΕΙ να διοργανώσουν για τις κινητοποιήσεις και την αντίδραση της κοινωνίας για την αδικία που γίνεται σε βάρος του δήμου μας.
Στις θέσεις του δήμου προσθέτουμε την ομόφωνη απόφαση της Συνέλευσης του τμήματος ΤΕΙ για την παραμονή του στη Ναύπακτο.