O Λιάβας δικαιώνει την… φιλοσοφία του Παναιτωλικού!

Το γκολ του νεαρού Γιώργου Λιάβα στο νικηφόρο ματς της εθνικής Κ19 με το αντίστοιχο συγκρότημα της Αγγλίας, πέραν της δεδομένης ευφορίας που έφερε στις τάξεις της νεαρής «γαλανόλευκης», πανηγυρίστηκε – όπως ήταν φυσικό – και στο Αγρίνιο!

Η οικογένεια του Παναιτωλικού χάρηκε για την πρόοδο και το επίτευγμα ενός 18χρονου οποίος έχει προλάβει ήδη φέτος να μετρήσει 15 συμμετοχές στην μεγάλη επαγγελματική κατηγορία, άλλες τρεις στο θεσμό του κυπέλλου έχοντας στο ίδιο χρονικό διάστημα φορέσει και πέντε φορές την φανέλα της εθνικής ομάδας για παίκτες κάτω των 19 ετών.

Ο Λιάβας, ο Τσιγγάρας και τα άλλα νεαρά παιδιά που κερδίζουν τις εντυπώσεις – όπως για παράδειγμα οι 20χρονοι, πιο «παλιοί» Μιχάϊ, Παρράς – ναι μεν μπορεί κανείς να πει πως «ευνοήθηκαν» από τις δύσκολες συνθήκες στην ομάδα και τους πολλούς τραυματισμούς από το ξεκίνημα της σεζόν, όμως κανείς δεν πρέπει να παραγνωρίσει την προσπάθεια που έκαναν και κάνουν έτσι ώστε να αξιοποιήσουν τις συγκεκριμένες ευκαιρίες στα χέρια του Τραϊανού Δέλλα!

Απόλυτα ικανοποιημένοι και οι άνθρωποι της διοίκησης βλέποντας μια συνολική δουλειά στα τμήματα υποδομών να αποδίδει καρπούς με άμεσα αποτελέσματα τόσο στην ομάδα όσο και σε διεθνές επίπεδο!!

πηγή: novasports.gr