Ο Κυριάκος προτίμησε την “ασφάλεια” της μιας υποψηφιότητας στο Θέρμο

Τελικά αν εξαιρέσει κανείς το Νεκτάριο Φαρμάκη, αφού η περιοδεία του προέδρου της ΝΔ στην Αιτωλοακαρνανία είχε εκτός από τις επερχόμενες ευρωεκλογές σκοπό, να ενισχύσει την υποψηφιότητα της ΝΔ στη Δυτική Ελλάδα, ο μόνος αυτοδιοικητικός που συνάντησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν ο Σπύρος Κωνσταντάρας!

Έστω και ένα εσπρεσάκι στα γρήγορα ο Κυριάκος Μητσοτάκης το ήπιε στο Θέρμο μαζί με το δήμαρχο της περιοχής. Και έτσι ο Σπύρος Κωνσταντάρας σε αυτή τουλάχιστον την περιοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν ο μόνος αυτοδιοικητικός που εξασφάλισε μια φωτογραφία μαζί του.

Και ίσως αυτό τελικά να συνέβη, γιατί ο ίδιος δεν το επιδίωξε, σε αντίθεση με άλλους αυτοδιοικητικούς από όλο το νομό… Υπάρχει όμως και μια ακόμη ανάγνωση: ο Κ. Μητσοτάκης θέλει και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο, θέλει δηλαδή, όπως εξάλλου είπε και στην ομιλία του στο Αγρίνιο, δημάρχους με τα χρώματα της ΝΔ να εκλέγονται τη δεύτερη Κυριακή. Και επειδή στους άλλους δήμους υπάρχουν περισσότεροι του ενός υποψήφιοι δήμαρχοι προερχόμενοι από την ΝΔ, ο Κυριάκος “ψήφισε” Θέρμο, και την “ασφάλεια” που του δίνει η μία και μοναδική γαλάζια υποψηφιότητα στο δήμο Θέρμου.