“Ποιος πήγε τον Κυριάκο στην Ανάληψη;”

Έχεις από τη μια τον Κυριάκο, που έχει κάνει πολύ καλή ομιλία, με πάρα πολλές αναφορές σε θέματα τοπικού ενδιαφέροντος, προσπαθώντας να ξεδιπλώσει μέσα από αναφορές στα ζητήματα του αγροτικού κόσμου της περιοχής, στα προβλήματα στις υποδομές και τα δίκτυα, στα προβλήματα στης τοπικής ανάπτυξης και της επιχειρηματικότητας, την πολιτική της ΝΔ για την επόμενη μέρα….

Και από την άλλη έχεις ένα – δύο πολιτευόμενους που εκμεταλλευόμενοι τις προσβάσεις τους στην Πειραιώς πήραν τον Κυριάκο και τον πήγαν στην Ανάληψη Θέρμου… Λες και δεν υπήρχαν ένα σώρο άλλα χωριά στην διαδρομή Ναύπακτος – Αγρίνιο μέσω Θέρμου, που αν τα επισκέπτονταν ο Κυριάκος, ουδείς θα έκανε αρνητικές συνυποδηλώσεις… σε αντίθεση με ό,τι συνέβη στην Ανάληψη. Χθες στο ΔΑΚ Αγρινίου πολλά μέλη του κόμματος -αντί να μείνουν στη μεστή ομιλία του Κ. Μητσοτάκη- αυτό συζητούσαν και αυτό ρωτούσαν: “ποιός πήγε τον Κυριάκο στην Ανάληψη;”

Το πρόβλημα όμως είναι ότι δεν βρέθηκε κανείς να προστατέψει τον Κυριάκο… Κάποιοι μπορεί να αναζητούν στην Ανάληψη σταυρούς και εν γένει εκλογική βοήθεια… είναι όμως δυνατόν να βάζουν τους δικούς τους εκλογικούς σχεδιασμούς πάνω από το κόμμα και το προφίλ του προέδρου; Η επίσκεψη Μητσοτάκη στην Ανάληψη Θέρμου ήταν επικοινωνιακά λάθος και με συμβολισμούς που “χαλάνε” την εικόνα της ΝΔ σε τοπικό επίπεδο. Αλλά κανείς δεν είναι αλάνθαστος, ακόμη και αυτοί που υποτίθεται ότι κατέχουν την τέχνη της “Υψηλής Πολιτικής” και ξέρουν να δίνουν συμβουλές…