Τη νίκη για να τελειώνει

Ο Παναιτωλικός δεν κινδυνεύει επί της ουσίας, ωστόσο για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή του χρειάζεται δύο βαθμούς, τους οποίους θα ψάξει να τους βρει στη Ριζούπολη απέναντι στον Απόλλωνα.

Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα έχει κάνει ένα πολύ καλό πρωτάθλημα και με 33 βαθμούς μπορεί να νιώθει άνετα σε ότι έχει να κάνει με την υπόθεση παραμονής στην κατηγορία. Χρειάζεται ωστόσο ακόμα δύο βαθμούς κι ενώ ακολουθεί το εκτός έδρας ματς με τον ήδη υποβιβασμένο Απόλλωνα.

Ο Έλληνας τεχνικός παρά την ήττα από τον Ολυμπιακό μπορεί να κρατά τα θετικά της χρησιμοποίησης νέων παικτών και σε διαφορετικές θέσεις αλλά και την διάθεση για δημιουργικό και όχι καταστροφικό ποδόσφαιρο. Πλέον το βλέμμα στρέφεται στο ματς της Ριζούπολης με τον Απόλλωνα από το οποίο οι Αγρινιώτες θέλουν τους τρεις βαθμούς για να αρχίσουν να προγραμματίζουν την επόμενη σεζόν. Για το ματς αυτό δε μπορεί να υπολογίζει τους Καμαρα,, Γιαννιώτη, Μοράρ, Άργκους ενώ αμφίβολος είναι για την ώρα ο Τσοκάνης που τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Συν τοις άλλοις τις επτά κίτρινες κάρτες συμπλήρωσαν οι Μάζουρεκ και Μαρινάκης οι οποίοι θα χάσουν δύο από τρία τελευταία ματς της ομάδας τους. Στα θετικά ότι εξέτισε και επιστρέφει ο Μιχάι.

πηγή : novasports.gr