Δεν μπορεί πλέον να διαχειριστεί τα δύο χρίσματα…

To έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται, λέει η παροιμία…
Ο Απ. Κατσιφάρας προτίμησε το βράδυ της Κυριακής να είναι παρών στο… “σπίτι του”, όπως θα έλεγε και ο ίδιος, δηλαδή στην ομιλία της προέδρου του ΚΙΝΑΛ Φώφης Γεννηματά στο Αγρίνιο. Την προηγούμενη όμως απουσίαζε από την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Πάτρα. Αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα, γιατί ο Απ. Κατσιφάρας δεν έχει γίνει (ακόμη) μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, παραμένει μέλος του ΚΙΝΑΛ, απλώς… στηρίζεται και από το ΣΥΡΙΖΑ.

Το πρόβλημα είναι το πρωτοφανές γεγονός ότι ο Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στην Πάτρα δεν αναφέρθηκε καθόλου στις περιφερειακές εκλογές… παρά το γεγονός ότι είναι αυτές που βάφουν το χάρτη το βράδυ των εκλογών. Και είναι βέβαιο πως αυτό έγινε σε συννενόηση με το Περιφερειάρχη, που δεν μπορεί πλέον να διαχειριστεί επικοινωνιακά τα δύο χρίσματα… Ιδίως από τη στιγμή που το ψηφοδέλτιο του Κώστα Σπηλιόπουλου στην Αχαΐα δυνάμωσε επικίνδυνα με τη συμμετοχή του τέως νομάρχη Δ. Κατσικόπουλου και του τέως βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μιλτ. Βέρρα….

ΥΓ: Ο Απ. Κατσιφάρας ασφαλώς και θα έκανε τη σύγκριση της χθεσινής συγκέντρωσης του ΚΙΝΑΛ στο Παπαστράτειο Μέγαρο με την προ διμήνου δική του συγκέντρωση στο ίδιο χώρο για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου του στην Αιτωλοακαρνανία. Παρά το γεγονός ότι ο Απ. Κατσιφάρας κράτησε το ψηφοδέλτιο της Αιτωλοακαρνανίας με έντονο πασοκικό χρώμα και ελάχιστες “ροζ” προσμίξεις… το ΚΙΝΑΛ χθες στο Παπαστράτειο μάζεψε ίσως και δεκαπλάσιο κόσμο από τον Απ. Κατσιφάρα. Αποκλείεται να μην το πρόσεξε ο Περιφερειάρχης…