Παναιτωλικός: Καναρίνια και αετοί

Να μην ξεχνάμε, το τι «ψήνει» ο Παναιτωλικός με την Μπενφίκα, εδώ το διαβάσατε, κανέναν μήνα τώρα. Μην επανέλθω, δεν χρειάζεται. Απλώς μια περίληψη του τι ακριβώς ακολουθεί.

Λοιπόν, η συμφωνία των δύο πλευρών είναι τελειωμένη, οριστική. Το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση της. Αν μη τι άλλο σημαντικό βήμα για την ομάδα του Φώτη Κωστούλα.Και αυτή θα γίνει σε χρόνο που θα ορίσουν οι Λουζιτανοί, οι οποίοι – εννοείται πως – είναι αυτοί που θα καθορίσου και το πλαίσιο, που θα δημοσιοποιηθεί.Τα «καναρίνια», ουσιαστικά μετατρέπονται σε «φυτώριο» των «αετών», οι οποίοι προφανώς πέραν της αγωνιστικής ενίσχυσης, στέλνοντας ποδοσφαιριστές τους στο Αγρίνιο, θα έχουν λόγο στο κάθε τι γύρω από τα αγωνιστικά πεπραγμένα των «καναρινιών».

Από την οργάνωση και λειτουργία των ακαδημιών, μέχρι και την καθημερινότητα της πρώτης ομάδας. Και φυσικά, στο πλαίσιο αυτό, εξυπακούεται, πως ο νέος τεχνικός του Παναιτωλικού, αν δεν είναι υπόδειξης Μπενφίκα, θα είναι τουλάχιστον «ευλογίας» της και κατόπιν συστάσεως της.Και, επίσης, δεν ξέρω αν αυτός θα είναι ο Λουίς Κάστρο, ο τεχνικός της U23 της Γκιμαράες. Είναι ναι ο επικρατέστερος, αλλά για σίγουρα δεν το ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι πως ο «εκλεκτός» (όποιος και αν είναι, εξυπακούεται πως προέρχεται από την Πορτογαλία) έχει ήδη υπογράψει.

Και λογικά οι ανακοινώσεις θα συμπέσουν με αυτές της επισημοποίησης της συνεργασίας με την Μπενφίκα.

πηγή : sportime.gr