Mε ολίγη πίσσα και πολλά “σαμαράκια” η αποκατάσταση των δρόμων στη Μακρυνεία

Μια εικόνα χίλιες λέξεις, λένε οι κινέζοι… Πολλές εικόνες και λίγες λέξεις, θα λέγαμε εμείς για τις εργασίες αποκατάστασης του οδικού δικτύου της Ε.Ο. Δαφνιάς – Λιθοβούνι- Μεσάριστα που εκτελούνται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.

Η αποκατάσταση του οδικού δικτύου αφορά όχι άσφαλτο σε όλο του πλάτος του δρόμου, αλλά λίγη πίσσα στις λακκούβες, οι οποίες μπαλώνονται όπως – όπως, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται πλέον πολλά “σαμαράκια” στο οδικό δίκτυο. Οι κάτοικοι της περιοχής περίμεναν πραγματική αποκατάσταση του οδικού δικτύου και βλέπουν για πολλοστή φορά μπαλώματα και τις λακκούβες να μετατρέπονται σε “σαμαράκια”….

Οι εργασίες αυτές πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της εργολαβίας για την αποκατάσταση ζημιών και καταστροφών που προκλήθηκαν από θεομηνίες και από έκτακτα καιρικά φαινόμενα στο Επαρχιακό Δίκτυο της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας προϋπολογισμού 2.200.000 ευρώ. Μάλιστα πρόσφατα η αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας επιθεώρησε τις εργασίες, οι οποίες θα συνεχιστούν στο υπόλοιπο σκέλος της εργολαβίας.

αποκατάσταση των δρόμων στη Μακρυνεία