Γκρίζης: Μέλημά μου ήταν να φανώ συνεπής απέναντι στην ψήφο των συνδημοτών

Για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές μίλησε στην κάμερα του ΑγρίνιοCulture.gr o αντιδήμαρχος Ν. Γκρίζης και εκ νέου υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο συνδυασμό του Γ.Παπαναστασίου.

“Ζητάμε ως δημοτική ομάδα τη στήριξη προκειμένου αυτά που σχεδιάσαμε και υλοποιούμε να τελειώσουν στην επόμενη δημοτική θητεία” λέει χαρακτηριστικά ο Ν. Γκρίζης και προσθέτει αναφορικά με το πρόγραμμα Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης πως αυτό που ο ίδιος και η δημοτική ομάδα του Γ. Παπαναστασίου μπορεί να πει στους δημότες είναι ότι “η παρούσα δημοτική αρχή δεν μπορεί να τάξει λαγούς με πετραχείλια, δεν μπορεί να τάξει πράγματα ανεφάρμοστα. Είμαστε επί πραγματικών δεδομένων, επί χρημάτων, τα οποία έχουν εγκριθεί για συγκεκριμένα έργα στο δήμο Αγρινίου, έργα τα οποία αφορούν γενικότερα τις υποδομές της πόλης”

Κάνοντας έναν απολογισμό ο Ν. Γκρίζης αναφέρει πως “σε αυτή τη δημοτική θητεία προσπαθήσαμε με όραμα, με σχέδιο, να ανεβάσουμε το Αγρίνιο πολύ ψηλά. Καταφέραμε να σχεδιάσουμε και ήδη να υλοποιούμε ένα μεγάλο πρόγραμμα Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης, ένα πρόγραμμα που φέρνει στο δήμο Αγρινίου 21 εκατομμύρια ευρώ. Ήδη καταφέραμε να είμαστε οι πρώτοι σε όλη την Ελλάδα που έχουμε εντάξει έργα στο πρόγραμμα αυτό και να υλοποιούμε τα δύο πρώτα έργα. Καταφέρουμε επίσης να έχουμε ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, με δομές κοινωνικές, οι οποίες υπήρχαν στο δήμο και τις οποίες τις αναβαθμίσαμε, αλλά και δομές, οι οποίες δεν υπήρχαν και ήδη αποτελούν πρωτιά στην περιφέρεια της δυτικής Ελλάδος, όπως η δομή αστέγων του δήμου Αγρινίου.

Αναφορικά με τον ίδιο και την υποψηφιότητά του Ν. Γκρίζης αναφέρει πως μέλημά του πάντα ήταν να φανεί συνεπής απέναντι στην ψήφο των συνδημοτών το 2014, με ευθύνη απέναντι σε αυτούς που επέλεξαν τον Γιώργο Παπαναστασίου, τον ίδιο και όλη τη δημοτική ομάδα να διοικήσουν την πόλη.

“Μου εμπιστεύτηκε ο δήμαρχος αρχικά του τομέα του αθλητισμού και τον οποίο κατέχω όλη την διάρκεια της πενταετούς θητείας της Δημοτικής Αρχής και πιστεύω ότι προσθέσουμε πάρα πολλά σε αυτόν τον τομέα που τον παραλάβαμε σε μηδενικό επίπεδο. Αθλητικές υποδομές, όπως το δημοτικό αθλητικό κέντρο “Μιχάλης Κούσης”, όπως το δημοτικό γήπεδο Αγίου Κωνσταντίνου και τα δημοτικά γήπεδα των δημοτικών ενοτήτων τα οποία ανακαινίσαμε” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ν. Γκρίζης και πρόσθεσε τα τελευταία χρόνια κατείχε το δύσκολο -όπως το χαρακτήρισε- κομμάτι της αναπλήρωσης του δημάρχου και του προγραμματισμού, με τον οποίο “δημιουργήσαμε το πρόγραμμα της Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης”.