Η Σταρακά “έσυρε” τον Κατσιφάρα στις εξέδρες του Παναιτωλικού

Συνάντηση με τη Διοίκηση του Παναιτωλικού είχε το απόγευμα της Δευτέρας ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας και επικεφαλής του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην Πρόοδο» Απόστολος Κατσιφάρας. Συνοδευόμενος από υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του ιστορικού αθλητικού συλλόγου στο Αγρίνιο.

Ο Απόστολος Κατσιφάρας λοιπόν ενεφανίσθη στις εξέδρες του γηπέδου Παναιτωλικού. Και αυτό είναι είδηση πρώτης γραμμής, γιατί εννέα χρόνια περιφερειάρχης ο Απόστολος Κατσιφάρας δεν παρακολούθησε ούτε έναν αγώνα του Παναιτωλικού, παρά το γεγονός ότι η ομάδα του Αγρινίου είναι η μόνη ομάδα της Περιφέρειας που αγωνίζεται στην μεγάλη κατηγορία του λαοφιλέστερου αθλήματος. Επιλέον η ποδοσφαιρική Ελλάδα της αναγνωρίζει πως είναι, αν όχι η μοναδική, μία από τις ελάχιστες ομάδες, που επενδύει στη νέα γενιά και παραμένει υγιής σε όλα τα επίπεδα, “καθαρή” και μακρυά από “παράγκες”, “άρματα” και δικογραφίες… Προεκλογικά, λοιπόν ο Απ. Κατσιφάρας ήρθε στην εξέδρα του Παναιτωλικού για το απαραίτητο φωτογραφικό στιγμιότυπο, το οποίο όμως το οφείλει στην Αντιπεριφερειάρχη του… Οι γνωρίζοντες τις συνεννοήσεις και την προεργασία που έγινε τους προηγούμενες μήνες, προκειμένου να εξασφαλιστεί από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων η πίστωση των 1,5 εκατ. ευρώ για την αναβάθμιση του γηπέδου του Παναιτωλικού, λένε πως η Χριστίνα Σταρακά ήταν εκείνη που συνεργάστηκε με την ΠΑΕ και τον Ερασιτέχνη και ουσιαστικά “έτρεξε” για να φέρει τα χρήματα.

Και επειδή, όταν υπάρχει μία επιτυχία μόνο και μόνο από άποψη πολιτικής ορθότητας πιστώνεται σε όλους τους ανθρώπους μιας διοίκησης, όπως είναι η Περιφερειακή Αρχή, κάπως έτσι ο Απ. Κατσιφάρας ανακάλυψε την πόρτα του Παναιτωλικού… Κάπως έτσι κι αυτός πιστώνεται μερίδιο της επιτυχίας… Ή όπως το λένε στο χωριό μου, μαζί με το βασιλικό ποτίζεται και η γλάστρα…