Ο απολογισμός του Παναιτωλικού

Το SDNA βάζει στο…μικροσκόπιο την φετινή πορεία των ομάδων της Super League και κάνει ταμείο. Τα μεγάλα συν και πλην, οι αποκαλύψεις, οι απογοητεύσεις, αυτά που θέλουν να ξανακάνουν και τα λάθη που κόστισαν (αλλού περισσότερο κι αλλού λιγότερο) στη κούρσα του πρωταθλήματος.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΝ
Η προώθηση ουκ ολίγων νεαρών παικτών από την ακαδημία της ομάδας και οι ευκαιρίες συμμετοχής που τους δόθηκαν με «γεμάτο» χρόνο συμμετοχής. Επένδυσε σε δικά του παιδιά και θα δρέψει τους καρπούς.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΗΝ
Σε μια χρονιά που διέθετε πολύ καλό υλικό, δεν κατάφερε να κάνει την υπέρβαση και περιορίστηκε στην εξασφάλιση της παραμονής. Στο Κύπελλο…έφυγε νωρίς και στο πρωτάθλημα δεν άντεξε να μείνει μέχρι το τέλος στο κυνήγι μιας θέσης στην πρώτη πεντάδα.

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
Ο Γιώργος Λιάβας έχει…χτίσει το δικό του “fan club” εντός κι εκτός Αγρινίου. Ο 18χρονος αμυντικός αποτελεί το next big thing των Αγρινιωτών, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον άλλων ομάδων.

Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ
Το θετικό ξεκίνημα του Βλαντ Μοράρ δεν είχε και συνέχεια. Ο Ρουμάνος επιθετικός ξεκίνησε φουριόζος (6 γκολ) ωστόσο συν τω χρόνω έριξε στροφές και σε συνδυασμό με τον τραυματισμό του που τον άφησε εκτός δράσης για μεγάλο διάστημα είχε χαμηλή προσφορά.

ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ
Η εμπιστοσύνη σε παίκτες που προέρχονται από την ακαδημία της ομάδας με μεγάλο χρόνο συμμετοχής και όχι απλά και μόνο για να συμπληρώνουν την 18άδα.

ΜΑΚΡΙΑ ΚΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ
Ο κόουτς Δέλλας με τα καλά του και τα άσχημά του, είναι ο προπονητής που τόλμησε να βγάλει στον «αφρό» νεαρούς ποδοσφαιριστές. ανεξαρτήτως αντιπάλων και έδρας.

ΤΟ ΛΑΘΟΣ
Τα κακά αντανακλαστικά που δείχνει στην έγκαιρη πώληση παικτών που φτιάχνουν όνομα και μπορούν να φέρουν έσοδα στην ΠΑΕ.

πηγή : sdna.gr