Χρ. Γκούντας: Το στοίχημα για τα επόμενα χρόνια είναι να υλοποιήσουμε ότι έχουμε σχεδιάσει

“Το μεγάλο στοίχημα για τα επόμενα χρόνια είναι να αξιοποιήσουμε τη δυναμική που δημιουργήθηκε τα προηγούμενα και να υλοποιήσουμε ότι έχουμε σχεδιάσει” είπε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Γ. Παπαναστασίου, Χρήστος Γκούντας, μιλώντας στην κάμερα του ΑγρίνιοCulture.gr για τις δημοτικές εκλογές. “Εχουμε σχεδιάσει αρκετά, είναι γνωστό σε όλους ότι έχει εγκριθεί η χρηματοδότηση για την αντικατάσταση του κεντρικού αγωγού ύδρευσης από το Καστράκι. Ένα άλλο θέμα είναι να υλοποιήσουμε ότι σχεδιάσαμε μέσα από το χρηματοδοτικό εργαλείο της Βιώσιμα Αστικής Ανάπτυξης” ανέφερε στη συνέχεια και εκτίμησε ότι “στην επόμενη τετραετία το Αγρίνιο θα αλλάξει, θα γίνει το Αγρίνιο που ονειρευόμαστε όλοι μας”.

“Ενισχύσαμε τις κοινωνικές δομές που βρήκαμε και αφήσαμε ένα στίγμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, στοχεύσαμε στον αθλητισμό, στοχεύσαμε στον πολιτισμό και θα έχετε δει όλοι σας ότι οι περισσότερες αθλητικές υποδομές του τόπου μας έχουν αναβαθμιστεί και έχουν εκσυγχρονιστεί” ανέφερε ο Χρήστος Γκούντας κάνοντας έναν μίνι απολογισμό της δημοτικής αρχής. Ενώ πρόσθεσε πως “σίγουρα δεν τα κάναμε όλα καλά, σίγουρα κάναμε λάθη, σίγουρα δεν ικανοποίησαμε όλα τα αιτήματα των δημοτών, αλλά αυτός ο τόπος είναι μέσα μας τον θέλουμε όμορφο, θέλουμε να είναι φιλικός, θέλουμε αναβαθμισμένη την καθημερινότητά του και στο Αγρίνιο της “Νέας Αρχής”, η βελτίωση της καθημερινότητας είναι βασικός πολιτικός πυλώνας και κανένας σχεδιασμός δεν θα έχει αξία, αν παραγνωρίζουμε την ανάγκη αυτή”.

Αναφορικά με τους τομείς του δημοτικού έργου που χειρίστηκε ο ίδιος, ο Χρ. Γκούντας υπογράμμισε ότι “όσον αφορά στον τομέα των οικονομικών σε κρίσιμες εποχές, στην καρδιά της κρίσης, προσπαθήσαμε, νοικοκυρέψαμε τα οικονομικά, βάλαμε τις βάσεις για ένα υγιές αύριο, ενώ στον τομέα της καθαριότητας και ανακύκλωσης, παρά τις ελλείψεις του προσωπικού, προσπάθησαμε να κρατήσουμε την πόλη μας καθαρή επενδύοντας στο ανθρώπινο προσωπικό, στον εθελοντισμό, αλλά και στον ενεργό δημότη”.

Τέλος, απευθυνόμενος προς τους πολίτες που θα προσέλθουν στις κάλπες της 26ης Μαΐου είπε με νόημα ότι “στο Αγρίνιο δεν χωράνε λαϊκισμοί, δεν υπάρχει χώρος για αδράνεια και προπαντός για υποκρισία. Κοιτάμε μπροστά. Και να θυμίσω κάτι: και στις αυτοδιοικητικές εκλογές η ψήφος έχει βαρύτητα, την ίδια βαρύτητα με τις εθνικές εκλογές, γιατί όλοι θα υποστούμε τις συνέπειες των επιλογών μας. έτσι προβλέπει η δημοκρατία μας. Εσείς γνωρίζετε, συγκρίνετε, επιλέγετε, αποφασίζετε…”