H Δ.Α.Κ.Ε. καθηγητών Δ.Ε. της Β΄ Ε.Λ.Μ.Ε. Αιτωλοακαρνανίας ευχαριστεί

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Δ.Α.Κ.Ε. ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ Δ.Ε. ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ της 15/05/2019
ΤΗΣ Β’ Ε.Λ.Μ.Ε. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
ΓΙΑ ΤΟ 19ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ Ο.Λ.Μ.Ε.

H Δ.Α.Κ.Ε. καθηγητών Δ.Ε. της Β΄ Ε.Λ.Μ.Ε. Αιτωλοακαρνανίας ευχαριστεί όλους τους συναδέλφους, που στις εκλογές (15-5-2019) για την ανάδειξη αντιπροσώπων για το 19ο Συνέδριο της Ο.Λ.Μ.Ε. την τίμησαν με την ψήφο τους και την ανέδειξαν για άλλη μια φορά πρώτη δύναμη.

Η Δ.Α.Κ.Ε. καθηγητών Δ.Ε. ως υπεύθυνη παράταξη υπόσχεται ότι θα τιμήσει την ψήφο των συναδέλφων και με συνέπεια, αξιοπιστία και ρεαλισμό θα αγωνισθεί για τα δίκαια και βασικά αιτήματα του κλάδου. Αναγνωρίζει, ότι με την πρωτιά αυτή είναι υποχρεωμένη να αναλάβει ευθύνες και πρωτοβουλίες μακριά από απόψεις και θέσεις που δείχνουν μικροκομματική σκοπιμότητα.

Πιστοί στις αρχές μας, με συνέπεια και ήθος θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε την αναβάθμιση του Δημόσιου Σχολείου και του ρόλου του καθηγητή. Δεν κάνουμε πολιτική μέσω του συνδικαλισμού, ούτε ονειρευόμαστε αυτοδιαχειρίσεις και ταξικούς αγώνες. Σεβόμαστε και επιζητούμε την αντίθετη άποψη, αλλά δεν θα ανεχτούμε τις δυναμικές μειοψηφίες να εμφανίζονται σαν τιμητές των πάντων.

Η συμμετοχή των συναδέλφων στις διαδικασίες, η σύνθεση των απόψεων και η συλλογικότητα είναι το ζητούμενο σήμερα, για να αποκρούσουμε την επίθεση την οποία δεχόμαστε ως Λειτουργοί της Εκπαίδευσης και ως φορολογούμενοι πολίτες. Για ένα καλύτερο αύριο για μάς και τα παιδιά του Ελληνικού λαού. Για ένα Δημόσιο σχολείο χωρίς προβλήματα.

Εκλέγονται: Θανάσης Σαρδέλης
Γιώργος Κατσίφας
Φώτης Παπούτσης
Νίκος Αποστολάκης

ΑΓΡΙΝΙΟ 16/05/2019

Δ.Α.Κ.Ε. ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ Δ.Ε.
Β’ Ε.Λ.Μ.Ε. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ