Θεατρική παράσταση από το Παιδικό – Εφηβικό Τμήμα του Συλλόγου “Το Αιτωλικό”

Καλωσορίζουμε το Καλοκαίρι με Θέατρο και Ζωγραφική!
Σας προσκαλούμε στην Θεατρική Παράσταση “Ενα τελευταίο Γράμμα”, από το Παιδικό και Εφηβικό Θεατρικό Τμήμα – Υπεύθυνη διδασκαλίας, η Θεατρολόγος κ. Αννα Μανθάτη, η οποία σημειώνει: “Το διασκευασμένο κείμενο της παράστασης είναι βασισμένο στο παραμύθι του Αντώνη Παπαθεοδούλου «Ένα τελευταίο γράμμα». Πρόκειται για ένα κείμενο που μιλά για τα νέα, τις ιστορίες, τα αντίο, τα ευχαριστώ κι όλα όσα θέλουμε να μοιραζόμαστε, με γράμματα ή χωρίς. Κατά βάση χρησιμοποιείται ο καθοδηγούμενος αυτοσχεδιασμός καθώς αποφεύγεται η καθαρή αποστήθιση και η παράσταση περιέχει μικρά μουσικοκινητικά δρώμενα.

Η διάρκεια της παράστασης είναι σύντομη και μετά το τέλος της παιδιά από το εφηβικό τμήμα θα πάρουν το ρόλο των εμψυχωτών και θα παίξουν με το κοινό ένα διαδραστικό παιχνίδι.”
Θα προηγηθεί η έκθεση των έργων του Παιδικού Εικαστικού Τμήματος – Υπεύθυνη διδασκαλίας κ. Σαλβίνα Τζιαρακά. Τετάρτη 19 Ιουνίου, ώρα 8μμ η έκθεση και ώρα 9μμ. η Παράσταση. Αυλή του Συλλόγου – Κεντρική Πλατεία Αιτωλικού. Είσοδος ελεύθερη.

Με εκτίμηση το Δ.Σ. του Πολιτιστικού & Μορφωτικού Συλλόγου “Το Αιτωλικό”