Μιχάι: Ο Παναιτωλικός ζήτησε 1,5 εκ. ευρώ – Η μεταγραφή έκλεισε στο 1 εκ. ευρώ

Παρά το νεαρό της ηλικίας του (21 ετών) ο Ενέα Μιχάι κέντρισε το ενδιαφέρον των ανθρώπων του Π.Α.Ο.Κ. καθώς με τις επιδόσεις του, έπεισε πως είναι ένας πολύ ικανός αμυντικός που έχει πολλά περιθώρια εξέλιξης.

Ο Π.Α.Ο.Κ. συμφώνησε σε όλα τα βασικά σημεία με την διοίκηση του Παναιτωλικού για τον Μιχάι, με τον οποίο είχε πετύχει προφορική συμφωνία πριν από δύο μήνες.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που συλλέξαμε, στην διαπραγμάτευση του Π.Α.Ο.Κ. με τον Παναιτωλικό “έπεσαν” δύο “νούμερα” στο τραπέζι. Η διοίκηση του Παναιτωλικού ζητούσε αρχικά το ποσό του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ για να πουλήσει τον παίκτη, ο Π.Α.Ο.Κ. έφθασε στην ανώτατη προσφορά του ενός εκατομμυρίου και μετά από συνεχείς συζητήσεις και διαβουλεύσεις, κατάφερε να αποσπάσει το Ο.Κ. του Κωστούλα.

Παράλληλα οι επιτελείς του Δικεφάλου συζήτησαν με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή και τον Μιχάι και τα βρήκαν σε όλα τα βασικά. Ο Μιχάι θα είναι κάτοικος Τούμπας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια με υψηλότερες απολαβές σε σύγκριση με αυτές που είχε στον Παναιτωλικό και πολλά μπόνους για την κατάκτηση των στόχων.

Η συμφωνία των τριών πλευρών έγινε γνωστή χθες το μεσημέρι. Από την ΠΑΕ έλεγαν πως η συμφωνία πρέπει να θεωρείται δεδομένη, απλά απομένουν οι τυπικές λεπτομέρειες της ολοκλήρωσης. Από τον Παναιτωλικό, σε στελέχη του οποίου απευθυνθήκαμε χθες το απόγευμα, επίσης επιβεβαίωναν την συμφωνία και έλεγαν μεταξύ των άλλων, πως ο Π.Α.Ο.Κ. έκανε μία πολύ καλή προσφορά που ήταν αδύνατον να αρνηθούν.

Ο Μιχάι θα είναι παρών στην πρώτη συγκέντρωση των παικτών που θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη για να περάσει από τις απαραίτητες εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις και να ενταχθεί στο γκρουπ. Επί της ουσίας, με την απόκτηση του Μιχάι, ο Π.Α.Ο.Κ. συμπληρώνει το παζλ στην αμυντική του γραμμή. Η τετράδα θα αποτελείται από τους Βαρέλα, Κρέσπο, Ινγκασον και Μιχάι για να ανταποκριθεί ο Π.Α.Ο.Κ. στις παράλληλες υποχρεώσεις του στην Ευρώπη και την Ελλάδα.

Έρχεται στη Θεσσαλονίκη
Ο Μιχάι αναμένεται μέχρι αύριο στη Θεσσαλονίκη, καθώς το πρωί της Δευτέρας θα βρεθεί στο γήπεδο της Τούμπας, για να υπογράψει το νέο συμβόλαιο συνεργασίας του με τον Δικέφαλο. Θα είναι παρών στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας, την ερχόμενη Τρίτη.

Δεν θα δοθεί δανεικός από τον Π.Α.Ο.Κ.
Παρά τις φήμες που κυκλοφόρησαν, σύμφωνα με τις οποίες, η διοίκηση του Δικεφάλου εκτός από τα οικονομικά ανταλλάγματα προτίθεται να δώσει στον Παναιτωλικό και έναν τουλάχιστον παίκτη με την μορφή δανεισμού, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Δεν θα δοθεί δανεικός από τον ΠΑΟΚ στην ομάδα του Αγρινίου, Οπως έλεγαν με νόημα χθες άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα στον κ. Κωστούλα, ποτέ επί θητείας του δεν πήρε δανεικό παίκτη από άλλη ομάδα.

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (22/6)