H σύζυγος του υποψηφίου με τις… 10 φωνές

Koυίζ για ψαγμένους και υποψιασμένους

Φωτιά έχουν πάρει τα τηλέφωνα των πολιτικών γραφείων των υποψηφίων βουλευτών. Ο κόσμος όμως είναι “κουρασμένος” και δεν έχει όρεξη για πολλά – πολλά, αφού μόλις που “ηρέμησαν” τα τηλέφωνα από τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Άσε που έχουν περάσει πια οι εποχές που σου ζητούσαν την ψήφο δια αντιπροσώπου.

Το κόλπο που σκαρφίστηκε όμως υποψήφιος βουλευτής στην Αιτωλοακαρνανία είχε αρκετή κουτοπονηριά… Οι κυρίες του γραφείου του που τηλεφωνούσαν στο κόσμο για ψήφο συστήνονταν ως… η σύζυγος του υποψηφίου βουλευτή…! Γιατί -σου λέει- άλλο είναι να σε παίρνει τηλέφωνο ο παρατρεχάμενος του γραφείου και άλλο η σύζυγος του βουλευτή. Όμως τα τηλέφωνα γίνονταν σε όλη τη διαθέσιμη λίστα των ψηφοφόρων, χωρίς να είχε γίνει κάποιο ξεσκαρτάριμα των “δικών μας”. Έτσι δεν άργησαν να πέσουν σε ψηφοφόρους του βουλευτή που γνωρίζουν πολύ καλά τη ψωνή της συζύγου… Έτσι ο υποψήφιος κατάφερε να γίνει ρόμπα και στους δικούς του ψηφοφόρους.

ΥΓ: Αυτά παθαίνεις όταν τα βλέπεις όλα μπλε… Βέβαια υπάρχουν και τα ροζ… που είναι χειρότερα. Γιατί, τα τηλέφωνα μπορεί να γίνονται από κανένα Υπουργείο…