Μίνι περιοδεία στο Αγρίνιο η Φώφη Γεννηματά

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά βρέθηκε σήμερα ενόψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου σε Μεσολόγγι αρχικά και στο Αγρίνιο στη συνέχεια. Στο Μεσολόγγι επισκέφθηκε το εκλογικό κέντρο και στο Αγρίνιο τα γραφεία του κόμματος, ενώ περιηγήθηκε και στο κέντρο των δύο πόλεων συνομιλώντας με πολίτες.

Στο Αγρίνιο τη Φώφη Γεννηματά στη βόλτα που έκανε στην πλατεία Δημοκρατίας και τον πεζόδρομο της Ηλία Ηλιού τη συνόδευαν οι υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος στην Αιτωλοακαρνανία, αλλά και στελέχη των τοπικών κομματικών οργανώσεων την συνόδευσαν στην περιοδεία της.

“Το ΚΙΝΑΛ είναι το προοδευτικό αντίβαρο στην ανεξέλεγκτη κυριαρχία της δεξιάς”
«Τα καινούργια γραφεία του Κινήματος Αλλαγής στο Αγρίνιο έχουν έναν ισχυρό συμβολισμό. Προχωράμε δυναμικά. Οι προοδευτικοί πολίτες συσπειρώνονται στο Κίνημα Αλλαγής. Δεν παραδίδουν την προοδευτική τους ταυτότητα, γιατί ξέρουν ότι το Κίνημα Αλλαγής είναι δύναμη σταθερότητας, είναι δύναμη ομαλότητας και θα είναι το προοδευτικό αντίβαρο στην ανεξέλεγκτη κυριαρχία της δεξιάς. Στις 7 Ιουλίου επιστρέφει η λογική στον τόπο με την ψήφο των Ελλήνων πολιτών. Ραντεβού με το Κίνημα Αλλαγής στην κάλπη», ήταν το μήνυμα της Φώφης Γεννηματά, σε δηλώσεις που έκανε στα γραφεία του κόμματος στο Αγρίνιο.