Ευχαριστήριο μήνυμα από το Θανάση Παπαθανάση

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου σε όλους εσάς για την συγκλονιστική σας παρουσία και τη στήριξή σας.

Όλο αυτό το χρονικό διάστημα σταθήκατε στο πλευρό μου, μου δώσατε δύναμη και κουράγιο να παλέψω, παρά το μικρό χρονικό διάστημα που είχα στην διάθεσή μου να παρουσιάσω το πρόγραμμα και τις θέσεις μου.
Έδωσα έναν τίμιο και καθαρό αγώνα. Οι σχεδόν 10.000 σταυροί που μου δώσατε δείχνουν πως η κοινωνία μπορεί και εισπράττει τους ανθρώπους που είναι αγωνιστές και έχουν κίνητρο μόνο το καλό του τόπου.
Η θερμή σας στήριξη, και η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου, με συγκινούν βαθύτατα και αποτελούν για εμένα την ισχυρότερη κινητήρια δύναμη, προκειμένου να παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις, με διάθεση προσφοράς ανιδιοτέλεια και αγάπη, για ένα καλύτερο μέλλον του τόπου μας.
Είναι τιμή μου που συμμετείχα σε αυτή την κρίσιμη εκλογική διαδικασία, από την οποία βγαίνω νικητής έχοντας χτίσει μια ισχυρή σχέση μαζί σας.

Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης σας και θα αγωνιστώ για το καλό όλων των πολιτών του νομού Αιτωλοακαρνανίας όπως έκανα τόσα χρόνια.
Θα είμαι πάντα παρών και σταθερά θα υπηρετώ τον τόπο που μεγάλωσα αγαπώ και πιστεύω.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς!