Απέκτησε Ταχάρ ο Παναιτωλικός

Στην ολοκλήρωση μιας ακόμα μεταγραφής προχώρησε ο Παναιτωλικός, που ανακοίνωσε την απόκτηση του Αϊμέν Ταχάρ.

Ο 29χρονος Αλγερινός μέσος, ο οποίος στο παρελθόν έχει περάσει από Μποαβίστα, Στεάουα Βουκουρεστίου, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Γκαζ Μετάν και Σαγκάν Τόσου υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τα «καναρίνια» αναφέρθηκε στα όσα του είπε ο πρώην παίκτης της ομάδας του Αγρινίου Ράφαελ Μπρακάλι που τον παρακίνησαν στο να ενταχτεί σε αυτή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο Αϊμέν Ταχάρ ανήκει από σήμερα στον Παναιτωλικό. Συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα μας υπογράφοντας συμβόλαιο για τα επόμενα δύο χρόνια. Γεννημένος στις 2 Οκτ. 1989, έχει αγωνιστεί στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στην Αγγλία, τη Γκαζ Μετάν και τη Στεάουα Βουκουρεστίου στη Ρουμανία, στη Σαγκάν Τόσου στην Ιαπωνία και στη Μποαβίστα στην Πορτογαλία.

«Ο προπονητής και οι άνθρωποι του Παναιτωλικού έδειξαν ότι με θέλουν στην ομάδα. Με παρακίνησαν και πρώην συμπαίκτες μου που έχουν περάσει από την ομάδα όπως ο Ράφαελ Μπρακάλι λέγοντάς μου τα καλύτερα για την ομάδα και τους ανθρώπους της ή από το Ελληνικό πρωτάθλημα όπως ο Φερνάντο Βαρέλα. Αυτό που θα κάνω τώρα είναι να δουλέψω για να είμαι έτοιμος όταν ο προπονητής με χρειάζεται, ώστε να βοηθήσω σε κάθε παιχνίδι την ομάδα να πετύχει τους στόχους της», τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του συμβολαίου.»