Νέα πρόταση Παναιτωλικού στο Ζοέλ Λόπες

Ο Παναιτωλικός δεν έχει παρατήσει την υπόθεση του Ζοέλ Λόπες και μάλιστα, τα «καναρίνια» έχουν καταθέσει νέα πρόταση στη Ροζάριο Σεντράλ για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή με τη μορφή δανεισμού.

Μέσα της Αργεντινής είχαν αποκαλύψει προ ημερών το ενδιαφέρον της ΠΑΕ, καθώς η ομάδα του Αγρινίου συνεχίζει να κινείται για περαιτέρω ενίσχυση της μεσοεπιθετικής της γραμμής.Όπως ανέφερε το «InfoCanaya», τοπικό μέσο του Ροζάριο, ο Παναιτωλικός και η Ουνιόν Μαγκνταλένα (1η κατηγορία της Κολομβίας) ζήτησαν δανεικό τον 22χρονο δημιουργικό μέσο της Ροζάριο.Εκείνος σε πρώτη φάση έδειξε αρνητικός, διότι πρόσφατα έγινε πατέρας, ωστόσο, τα «καναρίνια» επανήλθαν με νέα πρόταση για τον δανεισμό του.Το ζήτημα θα «τελειώσει» οριστικά θετικά ή αρνητικά μέσς τις επόμενες ημέρες.

Σε περίπτωση, όμως, που δεν προχωρήσει η μεταγραφή, από το Αγρίνιο θα στραφούν σε άλλες αξιόλογες λύσεις που έχουν στη λίστα τους για τη θέση του αριστερού μπακ. Ο νεαρός έχει από το 2017 και μετά συνολικά 39 συμμετοχές, 1 γκολ και 9 ασίστ με την ομάδα της πρώτης κατηγορίας της χώρας του σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, Λιμπερταδόρες κτλ). Φαίνεται, όμως, πως «ψάχνεται» να αποχωρήσει και στον Παναιτωλικό ελπίζουν πως θα επιλέξει την Ελλάδα για τον επόμενο ποδοσφαιρικό του προορισμό.

πηγή : sportime.gr