La Casa de… SL: Παναιτωλικός

Ο Παναιτωλικός ξεκινάει τη σεζόν με νεό προπονητή και στόχους καθώς θέλει να κάνει το επόμενο βήμα και να τερματίσει στην πρώτη οκτάδα του πρωταθλήματος.

Η σπείρα: Ο Λουίς Κάστρο έχει συνολικά ένα ρόστερ 27 παικτών που είναι έτοιμοι να κάνουν τα πάντα για να ολοκληρώσουν το σχέδιό τους.

Τερματοφύλακες: Δημήτρης Κυριακίδης, Κρίστοφερ Κνετ, Νίκος Γιαννακόπουλος, Δημήτρης Θεοδωρόπουλος.
Αμυντικοί: Αλέξανδρος Μαλής, Αντμίρ Μπαΐροβιτς, Ζοάν Μαρσιάλ, Ιγκόρ Γιοβάνοβιτς, Λουτσιάνο Μπάλμπι, Γιώργος Λιάβας, Γεράσιμος Μπακοδήμας, Αλέξαδρος Πάρρας.
Μέσοι: Άγγελος Τσιγγάρας, Αϊμέν Ταχάρ, Αντριάν Λουσέρο, Δημήτρης Φυτόπουλος, Μιμίτο, Ντάλσιο, Ράσμους Σίεστεντ, Στάθης Βασιλούδης, Στάθης Μπελεβώνης, Χόρχε Ντίας, Χουάν Ρομάν.
Επιθετικοί: Αλέξανδρος Καββαδίας, Αλχασάν Καμαρά, Βλαντ Μοράρ, Ηλίας Γιαννιώτης.

Το νομισματοκοπείο: Το «κλουβί» του Παναιτωλικού χτίστηκε το 1930 και βρίσκεται στην βόρεια πλευρά της πόλης του Αγρινίου. Το 2005 έγινε ανακαίνιση καθώς, προστέθηκε το σκέπαστρο. Πλέον η χωρητικότητα είναι 5.230 ενώ, το ρεκόρ προσέλευσης έγινε το 1977 σε αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό τον οποίο παρακολούθησαν 11.012 θεατές.

El Profesor: Ο… εγκέφαλος στην άκρη του πάγκου του Παναιτωλικού είναι ο Λουίς Κάστρο. Ο Πορτογάλος τεχνικός είναι μόλις 39 ετών και αντικαθιστά τον Τραϊανό Δέλλα στο Αγρίνιο.
Αυτή είναι η πρώτη… αποστολή του Κάστρο στην προπονητική του καριέρα αφού μόλις τώρα έκανε το μεγάλο άλμα και ανέλαβε τις τύχες μιας επαγγελματικής ομάδας, ερχόμενος από τις ακαδημίες της Βιτόρια Γκιμαράες.

Η… Τόκιο: Ο Ουρουγουανός μέσος του Παναιτωλικού, Χόρχε Ντίας, στην τρίτη του σεζόν στην ομάδα είναι έτοιμος να οδηγήσει την ομάδα του ψηλότερα από την 9η θέση που τερμάτισε πέρσι. Μάλιστα ο 30χρονος μέσος στοχεύει σε άλλο ένα βραβείο MVP, για την ομάδα του Αγρινίου.

Η λεία: Ο Παναιτωλικός είχε… αρκετή δουλειά αυτό το καλοκαίρι καθώς απέκτησε εννέα ποδοσφαιριστές ενώ, δέκα αποχώρησαν από την ομάδα.

Ήρθαν: Ράσμους Σίεστεντ (μέσος), Λουτσίανο Μπάλμπι (αμυντικός), Αϊμέν Ταχάρ (μέσος), Μιμίτο (μέσος), Χουάν Ρομάν (μέσος), Κρίστοφερ Κνετ (τερματοφύλακας), Ζοάν Μαρσιάλ (αμυντικός), Ντάλσιο (μέσος), Ιγκόρ Γιοβάνοβιτς (αμυντικός).
Έφυγαν: Νίκος Μαρινάκης, Μάρκος Πάουλο, Φράνκο Μάζουρεκ, Γκούγκα, Πέδρο Μαράλ, Δημήτρης Χαντάκιας, Ενέα Μιχάι, Τάσος Τσοκάνης, Άργκους, Νικολάς Μανά.

Το σχέδιο: Το σχέδιο του Λουίς Κάστρο απλό: Η ομάδα του Αγρινίου θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να καταφέρει να κάνει το βήμα παραπάνω να καθιερωθεί στην πρώτη οκτάδα και γιατί όχι να κάνει το… μπαμ και να διεκδικήσει μια θέση στην πρώτη πεντάδα.

Η μάσκα του Νταλί: Οι φανέλες του Παναιτωλικού για τη σεζόν 2019-20 είναι εντυπωσιακές πάρτε μια… γεύση.

πηγή : sdna.gr