Συγκέντρωση σχολικών ειδών στο Μεσολόγγι

Το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου με τις κοινωνικές δομές του, Κέντρο Κοινότητας και Κοινωνικό Παντοπωλείο, καλεί όλους τους συμπολίτες μας (ιδιώτες – συλλόγους – διάφορους φορείς) να συμμετάσχουν στην προσπάθεια συγκέντρωσης σχολικών ειδών, με σκοπό να καλυφθούν οι ανάγκες παιδιών των απόρων οικογενειών του Δήμου μας.

Η συγκέντρωση των σχολικών ειδών θα γίνει από τις 26/08/2019 έως και τις 06/09/2019 και ώρες 8:00-15:00, στο χώρο του Κέντρου Κοινότητας (Σταυροπούλου 31, ισόγειο – Ραδιομέγαρο) και στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου (Λουδοβίκου Βαβαρίας 13).

Ενδεικτικά συγκεντρώνονται τα κάτωθι σχολικά είδη:
Σχολικές τσάντες – τετράδια – μολύβια – γόμες – ξύστρες – στυλό – μπλοκ ζωγραφικής – μαρκαδόροι – ξυλομπογιές – κασετίνες – κόλλες – ντοσιέ – πλαστελίνες – γεωμετρικά όργανα – ψαλιδάκια κ.α.
Τα παραπάνω είδη μπορεί να είναι καινούργια ή μεταχειρισμένα σε πολύ καλή κατάσταση
ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ!
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα:
Κέντρο Κοινότητας:2631363417
Κοινωνικό Παντοπωλείο:2631363457
Οι κοινωνικές δομές του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κέντρο Κοινότητας λειτουργούν στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2014-2020» με την συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Σας ευχαριστούμε!!