Ξεκινά η ώρα του πολίτη στον Δήμο Ναυπακτίας

Ανοικτός διάλογος και απευθείας συνεργασία με την κοινωνία
Δίνοντας έμφαση στην άμεση επικοινωνία, ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Βασίλης Γκίζας γνωστοποιεί ότι από την 1η Οκτωβρίου 2019 θα δέχεται τους δημότες στο Δημαρχείο κάθε Τρίτη και Πέμπτη, από τις 10:00 έως τις 12:00 και από τις 18:00 έως τις 20:00.

Ο ίδιος και οι συνεργάτες του επιθυμούν να ξεκινήσουν την καταγραφή των θεμάτων που απασχολούν τους δημότες και αφορούν σε ζητήματα καθημερινότητας και ποιότητας ζωής, προκειμένου στη συνέχεια με συντονισμένες ενέργειες να θέσουν άξονες προτεραιοτήτων για την επίλυσή τους.Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία εντάσσεται στο πλαίσιο της αντίληψης διοίκησης του κ. Γκίζα, η οποία ταυτίζεται με τη συστηματοποίηση στον τρόπο διοίκησης που θα απορρέει από τον ανοικτό διάλογο και την απευθείας συνεργασία με την κοινωνία. Απώτερος σκοπός η παραγωγή έργου ουσίας και ο επαναπροσδιορισμός στη συνείδηση όλων του ουσιαστικού ρόλου του Δημάρχου και των υποχρεώσεών του απέναντι στους πολίτες.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών παρακαλούνται όπως επικοινωνούν με το γραφείο Δημάρχου 2634360102 και 2634360105 προκειμένου να κλείνουν τηλεφωνικά ραντεβού. Σημειώνεται ότι στην περίπτωση που υπάρχει κάποια αλλαγή στο πρόγραμμα του κ. Δημάρχου, οι πολίτες θα ενημερώνονται εγκαίρως για την αποφυγή ταλαιπωρίας.