Θύρα 6: «Να ποιος ‘διευκολύνει’ τους φιλοξενούμενους οπαδούς…»

Αθώος κρίθηκε από το Δικαστήριο ο πρώτος εκ των τριών οπαδών, στους οποίους είχαν ασκηθεί διώξεις για γεγονότα που έλαβαν χώρα μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της αθλητικής βίας, της πρόκλησης σωματικών βλαβών, της παράβασης της νομοθεσίας περί βεγγαλικών και φωτοβολίδων και της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας σχηματίστηκε σε βάρος δύο 26άχρονων οπαδών του Παναιτωλικού, καθώς και ενός 20χρονου, στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου (21/9) με την ΑΕΚ.

Με επίσημη ανακοίνωσή τους, οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας του Αγρινίου έκαναν γνωστή την αθωωτική απόφαση για τον πρώτο, εκφράζοντας την ικανοποίησή τους για την έκβαση της υπόθεσης. Παράλληλα, δημοσίευσαν μία φωτογραφία στο φινάλε του παιχνιδιού με την ΑΕΚ, όπου ισχυρίζονται πως ο υπεύθυνος Ασφάλειας της ΠΑΕ «διευκολύνει» τους φιλοξενούμενους οπαδούς να μπουν στον αγωνιστικό χώρο.

Τέλος, ευχαρίστησαν τον κόσμο για την συμπαράσταση, ενώ ενημέρωσαν και για την παρουσία τους το απόγευμα του Σαββάτου (28/9, 19:00) στο Περιστέρι για την αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής της Super League 1 που θα δώσει ο Παναιτωλικός με τον Ατρόμητο.