Φαβορί ο Πετράκης για Παναιτωλικό

Ο Λούις Κάστρο φαίνεται πως βρίσκεται κοντά στην πόρτα της εξόδου, με αρκετά ονόματα να έχουν ακουστεί για τον πάγκο του Παναιτωλικού. Ένα όμως, είναι αυτό που φαίνεται να κερδίζει πόντους στην διαδοχή του Κάστρο.

Ο Λούις Κάστρο όπως όλα δείχνουν σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, θ΄αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο του Παναιτωλικού. Ο προπονητής της ομάδας του Αγρινίου, δεν έχει καταφέρει ακόμη να βοηθήσει την ομάδα του να πανηγυρίσει νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ οι εμφανίσεις του Παναιτωλικού, προβληματίζουν έντονα τους φίλους της ομάδας, που επιτακτικά ζητούν την απομάκρυνση του.Η εμφάνιση με την Λαμία φαίνεται να είναι η σταγόνα που «ξεχείλισε το ποτήρι», με τους ανθρώπους του συλλόγου να βρίσκονται σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του.

Η ονοματολογία έχει φουντώσει για τα καλά και μέχρι στιγμής έχουν ακουστεί τέσσερα ονόματα για τον πάγκο του Παναιτωλικού. Ο λόγος για τους Σάββα Παντελίδη, Γιώργο Παράσχο, Γιάννη Πετράκη και Μάκη Χάβο. Στον Παναιτωλικό τρέφουν μεγάλη εκτίμηση στο πρόσωπο του Γιάννη Πετράκη και είναι ο υποψήφιος που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να βρεθεί στον πάγκο της ομάδας.

Βέβαια κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει τον Μάκη Χάβο, ο οποίος έχει ήδη δύο θητείες στο Αγρίνιο από το 2012 έως το 2015 και από το 2016 έως το 2018. Ο 50χρονος προπονητής είναι ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο του Αγρινίου, όμως οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν έχει υπάρξει επαφή μέχρι στιγμής.Το πλέον πιθανό σενάριο, ακούει στο όνομα του 60χρονου Γιάννη Πετράκη, που βρίσκονταν στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα από το 2013 έως το 2019. Πάντως ακόμη δεν υπάρχει καμία επίσημη τοποθέτηση από τον Παναιτωλικό.

πηγή : novasports.gr