Παναιτωλικός: «Χάλασε» του Πετράκη, σε πρώτο πλάνο ο Χάβος

Ο Παναιτωλικός βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή μετά το διαζύγιο με τον Λουίς Κάστρο.Οι Αγρινιώτες προχώρησαν στη λύση της συνεργασίας τους με τον Πορτογάλο τεχνικό, ο οποίος δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ομάδας και θέλουν μέχρι τη Δευτέρα (14/10) να έχει ανακοινωθεί ο αντικαταστάτης.

Αν και υπήρχε μεγάλη αισιοδοξία για συμφωνία με τον Γιάννη Πετράκη, τελικά οι νεότερες πληροφορίες θέλουν τις συζητήσεις των δύο πλευρών να οδηγούνται σε ναυάγιο.Ο 60άχρονος τεχνικός ζήτησε μερικές μέρες διορία για να δώσει την τελική του απάντηση, γεγονός που κρίθηκε από την «κυανοκίτρινη» ΠΑΕ πως δεν μπορεί να του δοθεί.

Ο Παναιτωλικός θέλει να πορευτεί με νέο προπονητή την επόμενη εβδομάδα, δεν έχει την δυνατότητα να περιμένει τον Πετράκη και αναγκαστικά θα στραφεί σε άλλες λύσεις. Έτσι, τα «καναρίνια» στρέφονται στην περίπτωση του Μάκη Χάβου για ενδεχόμενη τρίτη θητεία στο Αγρίνιο.Ο Μακεδόνας τεχνικός είναι αγαπητός στον κόσμο της ομάδας και γνωρίζει τα κατατώπια. Εξελίξεις αναμένονται μέσα στις επόμενες ώρες, όπου θα ληφθούν όλες οι απαραίτητες αποφάσεις για το καλό της ομάδας.

πηγή: sportime.gr