«Σπρώχνει» λεφτά για μεταγραφές τον Γενάρη

Το… πείραμα με τον Λουίς Κάστρο απέτυχε παταγωδώς. Στον Αγρίνιο το… ζόρισαν πολύ μέχρι να του δείξουν την… έξοδο, αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να χάσουν (μπόλικους) βαθμούς και πολύτιμο χρόνο. Ενας πόντος σε έξι ματς αποτελεί ίσως το χειρότερο ξεκίνημα των καναρινιών σε οποιαδήποτε κατηγορία.

Αλλεπάλληλα λάθη το καλοκαίρι, τόσο με την επιλογή προπονητή, όσο και στις επιλογές κάποιων παικτών. Το χρήμα δεν τρέχει από τα… μπατζάκια τους στο Αγρίνιο, αλλά η απόφαση για ποιοτικές προσθήκες τον Ιανουάριο είναι ειλημμένη. Αυτό άλλωστε ήταν και ένα από τα επιχειρήματα που έθεσαν οι άνθρωποι του κλαμπ στις επαφές με τον Μάκη Χάβο, προκειμένου να τον πείσουν να αναλάβει να ξεκολλήσει το… καράβι από τα βράχια, αρχής γενομένης από το εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου (19/10) με την ΑΕΛ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sportime oι διοικούντες βλέποντας τα… ζόρια και το βουνό που έχει να ανέβει το κλαμπ μέχρι το τέλος, έχουν αποφασίσει να γίνουν τουλάχιστον τέσσερις μεταγραφές τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ταυτότητα, χημεία, δύναμη και φυσική κατάσταση είναι τα τέσσερα κομμάτια που πρέπει να δουλέψει… χθες κιόλας ο νέος τεχνικός. Πύργος της Βαβέλ ο Παναιτωλικός με τους Ελληνες να αποτελούν πλέον μειονότητα, ομάδα ασύνδετη, χωρίς δύναμη και αντοχές σε όλα τα δεύτερα ημίχρονα των παιχνιδιών της. Δεν είναι τυχαίο ότι πλην του τελευταίου ματς στη Λαμία οι Αγρινιώτες δεν έχουν κρατήσει σε κανένα άλλο ανέπαφη την εστία τους, έχοντας δεχθεί γκολ και στα πέντε δεύτερα 45λεπετα.

πηγή : sportime.gr