«Μαντάμα Μπάτερφλαϊ» live στο ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου από τη Νέα Υόρκη

ΤΟ ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
«THE MET:LIVE IN HD» ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ«ΜΑΝΤΑΜΑ ΜΠΑΤΕΡΦΛΑΪ»
ΣΑΒΒΑΤΟ 9/11/2019 ΣΤΙΣ 19:55
ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Το ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου σε συνεργασία με τον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ στο πλαίσιο του βραβευμένου προγράμματος “The Met:Live in HD”, μετά από το τη συγκινητική «Mανόν» παρουσιάζει το αριστούργημα του Puccini, «Μαντάμα Μπάτερφλαϊ», το Σάββατο 9 Νοεμβρίου στις 19:55.
Η Hui He πρωταγωνιστεί στον σπαρακτικό ρόλο της Τσίο-Τσίο-Σαν, της πιστής γκέισας που αφιερώνει τη ζωή της στον αμερικάνο αξιωματικό του ναυτικού, τον Πίνκερτον, που ερμηνεύει ο Andrea Carè. Η Elizabeth De Shong είναι η φίλη της, Σουζούκι, ενώ δίπλα της είναι ο Paulo Szot ερμηνεύοντας τον Σάρπλες. Ο Pier Giorgio Morandi διευθύνει την ορχήστρα σε αυτή την υπερπαραγωγή τηςMet,σε σκηνοθεσία του Anthony Minghella.

H Μαντάμα Μπάτερφλαϊ έκανε πρεμιέρα για πρώτη φορά στο Μιλάνο το 1904 και θεωρείται ένα από τα κορυφαία αριστουργήματα του οπερατικού ρεπερτορίου. Είναι διάσημη για τις υπέροχες άριες, την μελωδική μουσική, τη δραματική θεατρικότητά της, αλλά και τις συμβολικές αναφορές της στον πολιτισμό της Ανατολής.Αξίζει να σημειωθεί ότι η αίθουσα του ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου βρίσκεται ανάμεσα στους χώρους Πολιτισμού που φιλοξενούν τις παραστάσεις της Μet.

Διάρκεια: 3 ώρες και 12 λεπτά
Τιμές εισιτηρίων : Γενική Είσοδος: 15 €
Φοιτητικό/Άνεργοι/Παιδιά κάτω των 15 ετών: 10 €
Κρατήσεις εισιτηρίων: Τις εργάσιμες ημέρες στο τηλέφωνο: 26410- 21158 από τις 9.00 π.μ – 13.00 μ.μ.
Η πώληση εισιτηρίων θα γίνεται στο Ταμείο του θεάτρου την ημέρα της μετάδοσης μία ώρα πριν την παράσταση. ( Σάββατο 9-11-2019 από τις 19.00 – 20.00 )
Βασικός υποστηρικτής του προγράμματος της Μet, από την πρώτη σεζόν του στην Ελλάδα το 2011, είναι η εταιρεία MYTILINEOS.
Το πρόγραμμα προβολών των μεγαλοπρεπών παραστάσεων της Met στην Ελλάδα υποστηρίζει η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος.
Τηλ.Ταμείου: 26410 -5613