Νέα ήττα για Παναιτωλικό στο Βόλο

Χωρίς νίκη μετά από 10 αγωνιστικές ο Παναιτωλικός

Έπειτα από πέντε σερί ήττες, ο Βόλος κατάφερε να νικήσει 3-2 τον Παναιτωλικό και να ανασάνει βαθμολογικά, κρατώντας παράλληλα τους Αγρινιώτες στους τρεις βαθμούς και στην… ουρά τη βαθμολογίας! Με δέκα παίκτες έπαιξε για ένα ημίωρο ο Παναιτωλικός.

Στο πρώτο ημίχρονο έγινε ένα κακό και «αντιτουριστικό» παιχνίδι: ο Βόλος ήταν ελαφρώς καλύτερος αλλά οι ευκαιρίες ερχόντουσαν με το σταγονόμετρο και ρυθμός δεν υπήρχε ούτε για δείγμα. Το γκολ ωστόσο που πέτυχε ο Παναιτωλικός στο 32′ με το διαγώνιο σουτ του Σανιά, τέρμα με το οποίο η ομάδα του Αγρινίου πήγε προηγούμενη στα αποδυτήρια, έκανε πραγματικό ροντεό την αναμέτρηση στην επανάληψη.

Με τον Μουνίθ να παίρνει πάνω του το κυνήγι της ανατροπής και πρώτα να ισοφαρίζει σε 1-1 με ένα καταπληκτικό φάουλ και στη συνέχεια από σκόρερ να γίνεται δημιουργός για το 2-1 του Μάντζη, η ομάδα του Βόλου βρέθηκε σε θέση οδηγού. Ενδιάμεσα των δυο γκολ του Βόλου, ο Παναιτωλικός είχε μείνει με δέκα παίκτες εξαιτίας της κόκκινης του Σόστεντ και όλα έδειχναν πως ο Βόλος θα πάρει χωρίς να καρδιοχτυπήσει το τρίποντο.

Όμως στο 70′, δηλαδή δύο λεπτά μετά το δεύτερο γκολ του Βόλου, ο Αριγίμπι έκανε μια καταπληκτική ατομική ενέργεια μέσα στην περιοχή και με αριστερό σουτ έφερε και πάλι το ματς στα ίσια, δείχνοντας πως ο Παναιτωλικός δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος παρά το αριθμητικό του μειονέκτημα. Και πράγματι, θα μπορούσαν να φύγουν με τον βαθμό της ισοπαλίας από τον Βόλο οι φιλοξενούμενοι αν ο τερματοφύλακας του δεν έκανε ένα τραγικό λάθος: ο Γιαννακόπουλος, σε μια φάση που θα μπορούσε να μπλοκάρει εύκολα τη μπάλα, την έχασε μέσα από τα χέρια του και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να κάνει το 3-2 ο Γέντρισεκ στο 78′ και να διαμορφώσει το τελικό 3-2.

Γκολ: 39′ Σανιά, 55′ Μουνίθ, 66′ Μάντζης, 69′ Αριγίμπι, 78′ Γέντρισεκ
Κίτρινες: 22′ Σιέστεντ, 28′ Τσοκάνης, 41′ Λουσέρο, 62′ Μουνίθ, 85′ Μάντζης, 85′ Γιοβάνοβιτς, 93′ Μελίσσας
Κόκκινες: 64′ Σιέστεντ
Βόλος (Χουάν Φεράντο): Μελίσσας, Ντεντάκης, Τσίκα, Δημόπουλος, Φεράρι, Τσοκάνης, Μπαλογιάννης (46′ Μάντζης), Τόρες (71′ Μαξ), Μουνίθ, Ζοάο Ράφαελ, Γέντρισεκ.
Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Γιαννακόπουλος, Μαρσιάλ, Γιοβάνοβιτς, Σιέστεντ, Λουσέρο (46′ Μπάλμπι), Ντάλσιο (82′ Ρομάν), Ντίας, Μιμίτο (67′ Τσιγγάρας), Σανιά, Ταχάρ, Αριγίμπι.