Άσκηση ετοιμότητας την Πέμπτη στην Ιόνια Οδό

Με στόχο τη διαρκή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και ενόψει της χειμερινής περιόδου, η Νέα Οδός την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου, καθώς και την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιήσει Ασκήσεις Ετοιμότητας & Αποχιονισμού, στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε, ενώ αντίστοιχη άσκηση θα διεξαχθεί την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου στον αυτοκινητόδρομο της Ιόνιας Οδού.

Ειδικότερα, την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου, από τις από τις 9:00 το πρωί έως τις 12:00 το μεσημέρι, θα διεξαχθεί η Άσκηση Ετοιμότητας και Αποχιονισμού Χειμερινής Περιόδου 2019-2020 υπό την ονομασία «ΙΟΝΙΑ 2019», στο τμήμα μεταξύ του Ανισόπεδου Κόμβου Αυγού και του Ανισόπεδου Κόμβου Εγνατίας. Το σενάριο της άσκησης προβλέπει την πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Ιωάννινα και την εκτροπή αυτής μέσω του Ανισόπεδου Κόμβου Αυγού, καθώς και κατά τόπους ολιγόλεπτες βραδυπορίες από την τροχαία, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αντίρριο. Στην άσκηση θα συμμετάσχουν, προσωπικό από το Γ΄ Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμου ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ, καθώς και της Παραχωρησιούχου Εταιρείας “Νέα Οδός”. Κατά την διάρκεια της Άσκησης Ετοιμότητας θα υπάρχει ενημέρωση των χρηστών μέσω των πινακίδων μεταβλητών μηνυμάτων (VMS) καθώς και μέσω των πλευρικών και μετωπικών σταθμών Διοδίων.

Η Νέα οδός, ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους διερχόμενους οδηγούς να ακολουθούν πιστά την ειδική σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας.