Διακρίσεις για Αγρινιώτη αστυνομικό στο 3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Jiu Jitsu

Στο Διεθνές Τουρνουά ΒRΑΖΙ1ΙΑΝ JIU JITSU 2019 (ATNENS ΙΝΝΙΤΑΤΙΟΝΑ1 TΟURNAMENT 2019) και στο 3o Πανελλήνιο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 3Ι JITSU ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στο Κλειστό Γυμναστήριο Βάρης την 01/11/2019, συμμετείχε ο συνάδελφός μας Νίκος ΜΠΑΝΙΑΣ και η Ακαδημία του ΜΑΤΑ ΙΕΑΟ ACADEMY.

Συγκεκριμένα, στο 3o Πανελλήνιο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ JIU JITSU ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ κατέλαβε την 3η θέση και το Χάλκινο Μετάλλιο, σε κατηγορία δέκα πολύ δυνατών και διακεκριμένων αθλητών υψηλού επιπέδου. Ενώ, ως επισήμως κρατικά αναγνωρισμένος προπονητής της Γ.Γ.Α., με τρεις αθλητές της ακαδημίας του ΜΑΤΑ LΕΑΟ ACADEMY συμμετείχε στο κορυφαία Πρωτάθλημα Βραζιλιάνικου JIU JITSU στην Ελλάδα όπου διακρίθηκαν και εκπροσώπησαν επάξια την Ακαδημία ΜΑΤΑ LΕΑΟ ACADEMY και την πόλη του Αγρινίου βάζοντάς την στου αθλητικό χάρτη της Ελλάδος καταλαμβάνοντας για 1η φορά στο άθλημα αυτό τις εξής θέσεις: ΚΑΚΑΖΙΩΤΗΣ Γιώργος 2`’ Θέση / ασημένιο μετάλλιο (16 ετών} και ΚΛΙΑΦΑΣ Αναστάσης 2η θέση / ασημένιο μετάλλιο (17 ετών).

Ο συνάδελφος Νικόλας, μας έκανε να αισθανόμαστε υπερήφανοι για ακόμη μια φορά, για την αγωνιστικότητα του και το ήθος του!! Του ευχόμαστε πάντα επιτυχίες!!!