Παναιτωλικός: Ποιοι φεύγουν

Μπορεί ο Παναιτωλικός να προκρίθηκε στο Κύπελλο Ελλάδας, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως όλα ήταν καλά στη ρεβάνς με τον Ιάλυσο. Η εικόνα του στο πρώτο ημίχρονο ήταν αποκαρδιωτική. Οι φωνές του Μάκη Χάβου στο ημίχρονο έφταναν μέχρι έξω.

Συνήθως τα ματς Κυπέλλου είναι μία ευκαιρία για να δείξουν κάποιοι παίκτες ότι δικαιούνται περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Κάποιοι δεν κατάφεραν να πείσουν ούτε στο ελάχιστο και φυσικά αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο. Ο Παναιτωλικός παλεύει να σώσει την κατηγορία και ορισμένοι ετοιμάζουν βαλίτσες ενόψει Ιανουαρίου, αφού δεν… ψήνονται να το παλέψουν.

Αρχικά, μήνυμα ήταν η μη συμμετοχή καθόλου στο παιχνίδι του Μπάλμπι. Οπως έχει αποκαλύψει το sportime, αν βγάλει τη χρονιά στο Αγρίνιο θα έιναι μεγάλη έκπληξη.Από κει και πέρα, θέμα υπάρχει και με τον Ρομάν, ο οποίος αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο. Οι πληροφορίες του Sportime αναφέρουν οτι και ο ίδιος δεν θέλει να συνεχίσει στο Αγρίνιο. Για Ντάλσιο και Μιμίτο επίσης υπάρχει θέμα. Ο πρώτος έπαιξε και 6άρι, αλλά ούτε εκεί έδειξε πράγματα. Μάλιστα, ο Πορτογάλος έκανε και… μούτρα επειδή δεν ήταν βασικός στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Ούτε ο Ντουάρτε υπολογίζεται.

Τέλος, ξεχωριστό κεφάλαιο είναι ο Δημήτρης Κυριακίδης, ο οποίος θα αγωνιζόταν βασικός! Παραμονές του αγώνα ο Έλληνας τερματοφύλακας ενημερώθηκε οτι υπολογίζεται πλέον κανονικά. Η διοίκηση είχε ανάψει το πράσινο φως, ο παίκτης προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και θα έπαιζε.Ωστόσο τα δεδομένα άλλαξαν, αφού ο τερματοφύλακας των Αγρινιωτών ενημέρωσε οτι θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί σε 15-20 ημέρες! Αυτή του η στάση προκάλεσε την δυσαρέσκεια της διοίκησης, με αποτέλεσμα ο Κυριακίδης να μπει ξανά στον… πάγο και να συνεχίζει να προπονείται μόνος του.

πηγή : sportime.gr