Γιορτινή ατμόσφαιρα στο Αγρίνιο με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δένδρου

Υπο τους ήχους των χριστουγεννιάτικων τραγουδιών της φιλαρμονικής του δήμου Αγρινίου άναψαν σήμερα από απόγευμα στο Αγρίνιο τα λαμπιόνια του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Δημοκρατίας.

Στην καθιερωμένη πλέον «τελετή» ανάμματος του χριστουγεννιάτικου δένδρου βρέθηκε πλήθος κόσμου, ενώ υπήρξαν στιγμές που κυριολεκτικά επικράτησε το αδιαχώρητο. Πολλοί γονείς έφεραν τα παιδιά τους για να χαρούν και εκείνα -ίσως και οι ίδιοι- μιας και όλοι έχουμε ανάγκη λίγες ευχάριστες στιγμές.

Αρχικά γονείς και παιδιά από το Κ.Δ.Α.Π. «Φαντασία» κατέφθασαν στην πλατεία μέσω της οδού Παπαστράτου με υπεύθυνες την Μαριλέννα Στρουγγάρη και την Γεωργία Νικολάου, ενώ η big bang της Φιλαρμονικής πλαισίωσε την εκδήλωση με τις υπέροχες μελωδίες της. Την βραδιά άνοιξε η παιδική χορωδία του δήμου και στη συνέχεια την σκυτάλη πήρε η φιλαρμονική του δήμου με χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Ο δήμαρχος Αγρινίου Γ. Παπαναστασίου μαζί με παιδιά μέτρησαν αντίστροφα και το δένδρο φωταγωγήθηκε, ενώ ο ουρανός γέμισε πυροτεχνήματα και φαναράκια.

Γιορτινή ατμόσφαιρα στο Αγρίνιο με το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δένδρου