Παναιτωλικός: «Κοιτάζει» προς τον Βελλίδη

Καθημερινά ποδοσφαιριστές τσεκάρει το τεχνικό τιμ που διαθέτει ο Παναιτωλικός. Ο Μάκης Χάβος, ανυπομονεί, όπως ο ίδιος δήλωσε να έρθει ο Γενάρης και τα νέα αποκτήματα.

Ο Μακεδόνας τεχνικός μαζί με τον συνεργάτη του, βλέπει συνεχώς υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, κυρίως από το εξωτερικό.Όπως έχουμε γράψει πολλάκις, οι Αγρινιώτες θέλουν 10αρι, εξτρέμ, σέντερ φορ, ενώ μετά την οριστική ρήξη με τον Δημήτρη Κυριακίδη, θα κινηθούν και για τερματοφύλακα.

Ο Γιαννακόπουλος παρά τις ευκαιρίες που του δόθηκαν δεν έπεισε τον Χάβο και ο κόουτς των καναρινιών έχει εισηγηθεί και την απόκτηση γκολκίπερ. Στη διοίκηση έχει προταθεί, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime και ο Μάρκος Βελλίδης για τη θέση κάτω από τα γκολπόστ.

Είναι μια περίπτωση που εξετάζεται. Και εξετάζεται σοβαρά, αφού πρόκειται για μια οικονομικά, προσιτή περίπτωση και με γνώση της Ελληνικής πραγματικότητας.Ο πρώην τερματοφύλακας της Λαμίας συνεργάστηκε για μικρό χρονικό διάστημα με τον Χάβο στην ομάδα της Φθιώτιδας. Στο Αγρίνιο θεωρούν καλή περίπτωση τον Έλληνα πορτιέρε, αλλά το επεισοδιακό διαζύγιο του με τη Λαμία, τους προβληματίζει. Δεν το αποκλείουν όμως.

πηγή : sportime.gr