Ντίας: Δεν μπορούν να συμβαίνουν αυτά με το VAR

Ο αρχηγός του Παναιτωλικού, Χόρχε Ντίας, μίλησε στο SDNA και ήταν «πυρ και μανία» με τις διαιτητικές αποφάσεις στο χθεσινό (5/1) παιχνίδι της ομάδας του απέναντι στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναιτωλικός ηττήθηκε χθες (5/1) από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με σκορ 3-1, σε ένα παιχνίδι όπου οι Αγρινιώτες ήταν έξαλλοι με τη διαιτησία, καθώς έχουν έντονα παράπονα για τα δύο πέναλτι τα όποια δόθηκαν στην Ένωση.

Συγκεκριμένα στο 25ο λεπτό της αναμέτρηση ο Ταχάρ έσπρωξε τον Σαμπανάτζοβιτς στα όρια της περιοχής, με τον διαιτητή Τάσση να αφήνει αρχικά τη φάση να εξελιχθεί. Όμως στην πρώτη διακοπή τον κάλεσαν σ’ επικοινωνία από το VAR και μετά από 4-5 λεπτά συνομιλίας έδειξε εν τέλει τη βούλα, με τον Λιβάγια να κάνει το 1-0 για την ΑΕΚ. Στο 83ο λεπτό ο Κροάτης κέρδισε ένα ακόμη πέναλτι, χάρη στο οποίο ο Βέρντε διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Ο αρχηγός του Παναιτωλικού και σκόρερ του γκολ της ισοφάρισης στο 42ο λεπτό, Χόρχε Ντίας, μίλησε στο SDNA δίνοντας μας την «εικόνα» του παιχνιδιού από τη δική του πλευρά και μέσα από τον αγωνιστικό χώρο: «Νομίζω κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο. Οι δύο ομάδες παίξαμε το ίδιο και δημιουργήσαμε περισσότερες ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο, έκαναν αλλαγές και επέστρεψαν δυνατότεροι. Σε όλα αυτά προσθέτουμε και την βοήθεια από τους διαιτητές» ανέφερε αρχικά ο 30χρονος Ουρουγουανός.

πηγή : sdna.gr